Skip to content

TILMELDING VIRKER DESVÆRRE IKKE - Velkommen til vores nye hjemmeside. Pga. den aktuelle Corona-nedlukning, virker tilmelding ikke selvom der står "Læg i kurv". Datoer vil blive korrigeret og der åbnes for tilmelding på hjemmesiden så snart vi finder det muligt. Ring til os, hvis du vil tilmeldes vores uforpligtende nyhedsbrev. Du kan ringe til os på 7625 8988 (man-tor). På genhør.

meditation mindfullness velvære mindfull

Vejen ind - meditation for begyndere

Vejen ind - meditation for begyndere

Vi vil sammen skabe en hjertelig atmosfære omkring det at lære flere grundlæggende trin hen imod en meditativ praksis. Vi vil hver gang have en rimelig fast rytme med meditationer,  koncentrationsøvelser, energicirkulationer, øvelser med fokus på hjertets kvaliteter, krop og bevægelse, samtaler om det at meditere og om livets eksistens, som det udspiller sig for den enkelte og endelig videregivelse til sidst.

Vi vil arbejde med en grundmodel, som kaldes empatistjernen eller pentagrammet, som gennem 5 medfødte kompetencer stille og roligt strukturerer en meditationspraksis. Grundmetoden er mindfulnes, altså det at være nærværende og opmærksom på sit sind. På den måde vil du få nogle redskaber til at opbygge en meditationspraksis og redskaber til at håndtere det, der melder sig af udfordringer. 
Idéen er, at kurset kan inspirere til at få en meditativ dagligdag med et mere åbent hjerte og en eller to faste meditationer indlagt.
Forudsætning: Ingen