Skip to content

BEMÆRK VENLIGST at der er løbende optag på rigtig mange hold. Kontakt kontoret på 7625 8988 og forhør dig om dine muligheder. På gensyn.

mental sundhed hvorfor er det så vigtigt? hos FOF i Vejle

Mental sundhed - hvorfor er det så vigtigt?

Hvem henvender dette kursus sig til?
Kursus til dig der tror på, at sundhed er andet end motion og gulerødder.
Mange ved i dag, at hvis vi skal have det godt, så handler det om andet end den mad vi spiser og hvor meget vi bevæger os. 
 
Mange ved også godt, at det handler om vores mentale sundhed og, at forskning viser, at netop vores mentale sundhed går i den forkerte retning.
 
Men hvad så? Hvad er det der sker, og hvad kan du gøre, for at øge din mentale sundhed?
Du vil med simple øvelser forbedre din mentale sundhed og kan være mere for både dig selv, og for dem du har omkring dig.
 
Dette kursus har fokus på vores evne til at klare os godt, på trods af de udfordringer vi kan stå i, og hvad der skal til, for at vi kan øge vores mentale styrke via naturen og videnskabens forklaringer.
 
Praktisk info: 
Vi mødes 3 gange og på hvert modul kombineres oplæg, case beskrivelser og redskaber fra naturterapien.

Vil du vide mere om Ivonne og mental sundhed - klik her

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 14.11.2022 17:00-19:00 FOF Vejle 3. sal Ivonne Lindahl
2 Mandag 21.11.2022 17:00-19:00 FOF Vejle 3. sal Ivonne Lindahl
3 Mandag 28.11.2022 17:00-19:00 FOF Vejle 3. sal Ivonne Lindahl
Ivonne Mental Sundhed
Underviser

Ivonne Lindahl

Naturen kan noget helt fantastisk, og jeg bruger den hver dag, til at skabe den energi jeg gerne vil have. Jeg har altid brugt naturen og for mig, der har svært ved at give mig hen til mindfulness, er det en billig og nem ressource at anvende.
Jeg er uddannet Sundhedscoach og Neuroligvistisk psykoterapeut, og har derudover en uddannelse i Naturterapi fra ViNatur. På dette hold vi du blive mødt med en underviser der brænder for at spotte ressourcer, skabe udvikling og puste liv i de bittesmå flammer, der skaber livsglæde og livskvalitet.
Udover min interesse og uddannelse indenfor psyke og natur, er jeg uddannet Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i fysisk aktivitet. For mig handler sundhed om mere end kost og træning, og jeg arbejder derfor holistisk med fokus på alle aspekter der leder til en god mental sundhed.