Skip to content

TILMELDING VIRKER DESVÆRRE IKKE - Velkommen til vores nye hjemmeside. Pga. den aktuelle Corona-nedlukning, virker tilmelding ikke selvom der står "Læg i kurv". Datoer vil blive korrigeret og der åbnes for tilmelding på hjemmesiden så snart vi finder det muligt. Ring til os, hvis du vil tilmeldes vores uforpligtende nyhedsbrev. Du kan ringe til os på 7625 8988 (man-tor). På genhør.

Skrivekurser i FOF

Forfatterspirer - skriv din første bog

Forfatterspirer - skriv din første bog

Har du drømmen om at skrive en roman? På kurset får deltagerne hjælp og inspiration til hele skriveprocessen.

Hver deltager får hjælp til at komme i gang og skabe det stillads, som fortælling skal bygges op om. Der undervises i, hvordan man gør en historie flydende og varieret - og ikke mindst, hvordan man holder læseren fanget. Vi arbejder med at gøre hovedpersonerne levende og realistiske, så læseren kan identificere sig med dem, og så personerne kan bære historien fremad.

Undervisningen veksler mellem tavleoplæg, skriveøvelser og individuel vejledning. Efter kursets afslutning står din underviser til rådighed, hvis der er problemer undervejs i skriveprocessen, eller hvis der er brug for feedback eller anden vejledning, enten telefonisk eller online.