Skip to content

SOMMERFERIELUKKET PÅ KONTORET - Fra og med 1. juli til og med 2. august holder kontoret sommerferielukket. Det betyder, at du ikke kan ringe eller få besvaret dine mails i denne periode. Du kan stadig tilmelde dig hold via hjemmesiden. Få seneste nyheder og inspiration til nye kurser og oplevelser, ved at tilmelde dig vores nyhedsmail - God sommer fra os på kontoret!

personlig udvikling nyt liv personligudvikling læring

Minimalisme, ryd op i dit liv

Minimalisme, ryd op i dit liv

Minimalisme er bevidst promovering af de ting, vi værdsætter mest og fjernelse af alt, der distraherer os fra det. Tag kontrollen tilbage og vær intentionel med tid, penge og energi. 

Du vil efter kurset have indblik i denne spændende måde at leve på - og kendskab til helt konkrete værktøjer og strategier, du kan bruge i hverdagen.

Hvordan finder jeg ud af, hvad jeg reelt har brug for? Hvordan holder jeg orden i mit/vores hjem? Hvordan bruger jeg mine penge på en god måde? Hvordan skiller jeg mig af med de ting, jeg ikke har brug for? Dette er nogle af de mange emner, vi vil komme igennem. 

Der vil være masser af tid til spørgsmål, dialog og kaffe. Mellem sessionerne er der mulighed for frivillig deltagelse i helt lavpraktiske udfordringer på forskellige niveauer.