Skip to content

BEMÆRK VENLIGST at der er løbende optag på rigtig mange hold. Kontakt kontoret på 7625 8988 og forhør dig om dine muligheder. På gensyn.

Minimalisme - ryd op i dit liv

Minimalisme er bevidst promovering af de ting, vi værdsætter mest og fjernelse af alt, der distraherer os fra det. Tag kontrollen tilbage og vær intentionel med tid, penge og energi. 

Du vil efter kurset have indblik i denne spændende måde at leve på - og kendskab til helt konkrete værktøjer og strategier, du kan bruge i hverdagen.

Hvordan finder jeg ud af, hvad jeg reelt har brug for? Hvordan holder jeg orden i mit/vores hjem? Hvordan bruger jeg mine penge på en god måde? Hvordan skiller jeg mig af med de ting, jeg ikke har brug for? Dette er nogle af de mange emner, vi vil komme igennem. 

Der vil være masser af tid til spørgsmål, dialog og kaffe. Mellem sessionerne er der mulighed for frivillig deltagelse i helt lavpraktiske udfordringer på forskellige niveauer. 
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 03.11.2022 19:00-21:25 FOF Horsens Kent Skjerning Thomsen
2 Torsdag 17.11.2022 19:00-21:25 FOF Horsens Kent Skjerning Thomsen
3 Torsdag 01.12.2022 19:00-21:25 FOF Horsens Kent Skjerning Thomsen

Kent Skjerning Thomsen

Jeg lever et aktivt liv i overensstemmelse med mine værdier. Tiden bliver brugt sammen med mine nære relationer og på bl.a. golf, cross fit, padel-tennis, mountain bike, frivilligt arbejde, spilprogrammering, bøger, film og serier. Mit arbejdsliv er orienteret omkring IT. Minimalismen giver mig rum, tid og ro til at fokusere på det der er meningsfyldt for mig. Jeg har tidligere erfaring som underviser i FOF i forskellige IT-relaterede emner.