Skip to content

OBS! Vores hjemmeside ser måske lidt tom ud lige nu, og det er fordi vi er i fuld gang med at oprette sommerhold og nye aktiviteter til efteråret. Hold øje med hjemmesiden og skriv dig op til vores nyhedsbrev for ikke at gå glip af alt det nye spændende der er på vej - tryk på link til højre.

Læs mere

Stress og Naturterapi Workshop

Stress og Naturterapi Workshop

Workshop til dig ønsker at slippe stress og bekymringer og få en øget mental styrke!

Denne aften er der fokus på, hvordan vi som mennesker kan slippe bekymringerne, øge vores mentale styrke og ikke mindst, hvordan vi kan opdage de ting, der skubber til vores personlige trivsel.

Vi kommer ind på, hvad stress er, hvad det gør ved kroppen og hvordan du igennem helt konkrete input og øvelser, kan ændre negativ stress og tanker ved brug af naturen.

Der vil være mulighed for at bringe dine egne emner op til fælles sparring, og aftenen afholdes med en kombination af oplæg, case beskrivelser og den nyeste viden fra forskernes undersøgelser.

 

Hvorfor har skoven været overrendt under Corona og hvorfor tiltrækkes vi af naturen? Hvad gør det ved kroppen at være udenfor, og kan det virkelig passe, at det kan hjælpe kroppen ud af stress?

Få svar på disse og flere spørgsmål, til en aften med fokus på naturens rolle for vores mentale sundhed.