Skip to content
personligudvikling personlig udvikling livsstil

Natur og Stress Workshop

Hvorfor har skoven været overrendt her under Corona og hvorfor tiltrækkes vi af naturen? Hvad gør det ved kroppen at være udenfor og kan det virkelig passe, at det kan hjælpe kroppen ud af stress?

Mange oplever et nervesystem i alarmberedskab og, at hverdagen kan være svær at få til at hænge sammen. Flere føler humøret dykker og undersøgelser viser, at vores mentale sundhed er faldet under Corona situationen.

Denne aften er til dig, der er nysgerrig på, hvad der sker i kroppen, når vi er i naturen og som ønsker at få input og øvelser, som du straks kan tage med hjem og bruge. Der er fokus på, hvordan vi som mennesker kan skabe større balance, slippe bekymringerne og opdage metoder, der skubber til vores personlige trivsel.

Vi kommer ind på, hvad stress er, hvad det gør ved kroppen og hvad du kan gøre for at ændre negativ stress og tanker via naturen. Der vil være mulighed for at bringe emner op til sparring og aftenen afholdes med en kombination af oplæg med case beskrivelser og nyeste info for forskernes undersøgelser.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 22.11.2021 19:00-21:30 FOF Vejle 3. sal Ivonne Lindahl Pedersen
Underviser

Ivonne Lindahl Pedersen

Naturen kan noget helt fantastisk, og jeg bruger den hver dag, til at skabe den energi jeg gerne vil have. Jeg har altid brugt naturen og for mig, der har svært ved at give mig hen til mindfulness, er det en billig og nem ressource at anvende.
Jeg er uddannet Sundhedscoach og Neuroligvistisk psykoterapeut, og har derudover en uddannelse i Naturterapi fra ViNatur. På dette hold vi du blive mødt med en underviser der brænder for at spotte ressourcer, skabe udvikling og puste liv i de bittesmå flammer, der skaber livsglæde og livskvalitet.
Udover min interesse og uddannelse indenfor psyke og natur, er jeg uddannet Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i fysisk aktivitet. For mig handler sundhed om mere end kost og træning, og jeg arbejder derfor holistisk med fokus på alle aspekter der leder til en god mental sundhed.