Skip to content

TILMELDING VIRKER DESVÆRRE IKKE - Velkommen til vores nye hjemmeside. Pga. den aktuelle Corona-nedlukning, virker tilmelding ikke selvom der står "Læg i kurv". Datoer vil blive korrigeret og der åbnes for tilmelding på hjemmesiden så snart vi finder det muligt. Ring til os, hvis du vil tilmeldes vores uforpligtende nyhedsbrev. Du kan ringe til os på 7625 8988 (man-tor). På genhør.

Naturens Håb - et kursus for dig som elsker naturen

Naturens Håb - et kursus for dig som elsker naturen

Er du glad for naturen, og vil du gerne vide mere om, hvad det gør ved dig, dine tanker og din krop at være udenfor?

Så er dette hold lige noget for dig.

”Naturens Håb” er et kursus, hvor naturen bruges som rammen til at få forbindelse til krop og psyke. Gennem praktiske øvelser, teori og samvær med andre, vil du opdage, hvordan naturen har indvirkning på dig og hvordan du kan øge din opmærksomhed og nærvær.

Siden antikken har der været anvendt naturmiljøer og i dag er der solid evidensbaseret forskning omkring, hvordan naturen og omgivelserne afhjælper stress og depression og generelt booster vores mentale sundhed.

På dette kursus får du konkrete redskaber, der kan øge overskud, overblik og følelsen af velvære, og du får kendskab til naturens indflydelse og effekt på dig som menneske. Du får øvelser, der lærer at afkode dine kropslige reaktioner, og konkret viden omkring hvorfor og hvordan naturen virker, så du selv kan gå ud i dit nærmiljø og fortsætte den gode udvikling.

Kurset afvikles udenfor, og praktisk påklædning vil derfor være en stor fordel. Skulle det vise sig, at vejret viser sig fra den lidt mere barske side, er der mulighed for, at vi finder på alternativer. Vi mødes 4 gange i tidsrummet 16.30 til 18.30.

Kurset er bygget på evolutionsteoretiske overvejelser med afsæt i Biophilia, der er hyptosen om, at vi mennesker har instinktive forbindelser til vores livsverden, at hjernen er udviklet i kontakt med naturen, og at de sanseindtryk vi får, når vi er udenfor, giver mening og øger vores mentale sundhed.

 

Efter kurset vil du …

  • kunne skabe indre balance og overblik
  • kunne danne din selvfølelse og styrke din egenomsorg
  • kende naturens effekt på dine tanker og følelser
  • kende nemme redskaber, som du selv vil kunne anvende på din næste gåtur

Du kan altid rette henvendelse til Ivonne Lindahl Pedersen, SundhedsCoach, Neurolingvistisk Psykoterapeut og Naturterapeut på 71 75 58 93

Sted: Tønballe Naturcenter. Tønballevej 1, 8700 Horsens.

Vi mødes første gang ved parkeringspladsen lige ved Tønballe Naturcenter