Skip to content

SOMMERFERIELUKKET PÅ KONTORET - Fra og med 1. juli til og med 2. august holder kontoret sommerferielukket. Det betyder, at du ikke kan ringe eller få besvaret dine mails i denne periode. Du kan stadig tilmelde dig hold via hjemmesiden. Få seneste nyheder og inspiration til nye kurser og oplevelser, ved at tilmelde dig vores nyhedsmail - God sommer fra os på kontoret!

personlig udvikling nyt liv personligudvikling læring

Oplev ADHD indefra

Oplev ADHD indefra

Prøv ADHD! Deltagerne sættes i situationer, hvor de får ADHD – for en stund. Du mærker på egen krop, hvordan en person med ADHD oplever hverdagen, og du får viden om, hvorfor rod og et hav af projekter på en gang ikke er en negativ ting.

Ved at opleve ADHD på egen krop, får du en forståelse for livet med ADHD på samme måde, som du forstår livet uden ADHD. På workshoppen får du tricks, der kan mindske ulemperne ved ADHD og redskaber til at skabe større lighed mellem dig uden ADHD og personer med ADHD.

Der er også fokus på de fordele, der er ved at have en ADHD-hjerne. Karina, som underviser på workshoppen, har selv ADHD, og hun har i mange år arbejdet med mennesker med ADHD. Hun har en anden tilgang, end mange professionelle har, og alle de redskaber du får, kan bruges her og nu uden, at du skal ændre noget i hverdagen.