Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Maria Dues have til retreat workshop

1-dags retreat Vejleådal - Bevæg dig til mere frihed i krop og sind

1-dags retreat Vejleådal - Bevæg dig til mere frihed i krop og sind

Maria tilbyder retreat i sin have i Vejleådal. Her har du mulighed for at komme ud i naturen, sænke stressniveauet og lade energidepotet op. 

Maria er fysioterapeut og har taget en bred vifte er kurser og flere års erfaring. Disse dage vil hun trække på sin viden fra pilates, fysioflow, calligraphy yoga, vejrtrækningskurser og ernæringsterapiuddannelsen. Alt dette stykker hun sammen til de dejligste dage. Dagene vil indeholde en blanding af bevægelse, afspænding, vejrtrækningsøvelser og teori.

Denne dag skal vi omkring flere forskellige træningsformer. Vi skal mobilisere bindevævet og kæder af muskler gennem bløde dynamiske stræk, arbejde med vejrtrækningsøvelser både i bevægelse og i ro og stabilisere vores kropskerne gennem pilates. Til slut skal vi arbejde med visualisering og afspænding. 
Alle kan være med uanset niveau – Maria skal nok tilpasse til den enkelte. 

Denne dag er for dig som gerne vil prøve forskellige træningsformer og til dig som blot ønsker en rolig dag og en masse træning i et roligt tempo. 

Inkluderet i prisen er en frokost med friske råvarer, som er nøje udvalgt. Skriv til Maria, hvis du har nogle særlige hensyn. 
Som udgangspunkt er vi ude hele dagen, men er vejret mod os så trækker vi ind. 
Medbring: træningsmåtte, tæppe og drikkedunk 

Hvor: Refsgårdvej 5, 6040 Egtved