Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Pilates i FOF

Brug bolden

Den store bold er helt fantastisk til træning af kroppen - ved du det ? 

Trænger du til inspiration til hvordan du bruger pilatesbolden, så kom med på workshoppen, hvor vi gennemgår forskellige stående, siddende og liggende øvelser.

Når du bruger bolden, laver du funktionel træning, dvs. at du kan overføre træningen direkte til din hverdag, hvor du skubber, trækker, løfter, bærer osv.
Med bolden træner du både de små og store muskler. Du får en stærk og smidig krop. 

Bolden er effektiv, hvis du vil træne din balance, koordinering og coremuskler. Træning med bolden styrker dine grundlæggende bevægemønstre. Uanset hvilken bevægelse du foretager dig, stor som lille, arbejder muskelkorsettet, det er musklerne rundt om rygsøjlen og maven.

Du kender måske til, at den ene side af kroppen er stærkere end den anden. Når du bruger pilatesbolden, kommer du uvilkårligt til at arbejde med både din stærke og svage side, ellers falder du af bolden.

Sidst men ikke mindst træner du koordinering i bevægelserne, så du hele tiden har et stabilt og sikkert fundament.
Brug bolden, hold hjernen igang og træn kroppen hele vejen rundt.

Alle kan deltage. Kom gerne i løstsiddende tøj og medbring indendørssko eller yogastrømper.

 

 

 

 

Information

  • Dato 08.06.2023-08.06.2023
  • Adresse FOF Vejle 2. sal
    Ved Anlæget 12C
    7100 Vejle
  • Lokale Solen 2. sal
  • Bemærkninger Du finder os på 2. og 3. sal, inde i selve Paladspassagen (Overfor "Bygningen" i den lyserøde opgang) Der er 2 timers gratis parkering i P-huset "Albert". "Ved tilmelding og betaling til dette hold, bekræfter du hermed, at du deltager i hensyntagende undervisning"

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 08.06.2023 18:15-19:45 FOF Vejle 2. sal Mette Bergsøe
Mette Bergsøe
Underviser

Mette Bergsøe

Jeg er uddannet sygeplejerske, og arbejder med stresshåndtering og mestring af livet med depression samt kroniske smerter, desuden underviser jeg i mindfulness og mindful yoga. 
Omdrejningspunktet i mit virke er, at støtte mennesker til et liv, hvor der er plads til krop og sind, at skabe en dyb ro og balance fra, i og med sig selv.
Jeg er uddannet MediYoga instruktør ved Lene Hornsleth, MediYoga Danmark, mindfulnessinstruktør ved Anne Dorthe Hasholt, og for mange år siden tog jeg DGI yogainstruktøruddannelse, derudover har jeg taget en række kurser i yoga. Jeg har undervist i yoga siden 2013.