Skip to content

Styrk din vigtige bækkenbund - Give

Træning hvor der er fokus på lænd, bækken og bækkenbund. Der er sammenhæng imellem ryg- og bækkensmerter og inkontinens. Så derfor kommer du til at lære at træne din bækkenbund korrekt og at bevæge dig med mere kvalitet og bedre kropsholdning, samt at forbygge inkontinens.

Selv om bækkenbunden er kroppens bund, så skal den altså ikke bære vægten alene. At træne sin bækkenbund korrekt, medvirker til, at du lærer en bevægelseskontrol ved at bruge og lære det samspil der er, hvor bækkenbunden og de tværgående mavemuskler og åndedrætsmusklen skal arbejde sammen, for at styrke bækken/lænd og bækkenbund.

Vi kommer til at træne styrke/stabilitet, smidighed, strækøvelser for bækkenet generelt samt afspændings/mindfullness.

Er du usikker på om holdet er noget for dig? Vi tilbyder dig en GRATIS og uforpligtende prøvetime! Kontakt os på tlf: 76258988 eller send os en mail til: soj@fof.dk.

   

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 26.05.2021 13:00-14:00 Klinik for fysioterapi Give Jonilina Elmarsdottir Pedersen
2 Onsdag 02.06.2021 13:00-14:00 Klinik for fysioterapi Give Jonilina Elmarsdottir Pedersen
3 Onsdag 09.06.2021 13:00-14:00 Klinik for fysioterapi Give Jonilina Elmarsdottir Pedersen
Se alle Se færre
Underviser

Jonilina Elmarsdottir Pedersen

Fysioterapeut/Stresscoach Jonilina Pedersen.
Jeg har arbejde 25 år som privat praktiserende fysioterapeut, hvor jeg har undervist på mange forskellige hold igennem årene. Er Fysiopilates, Fysioflow, Bassin og Babytummel instruktør, og har efteruddannelse indenfor det gynækologiske og obsterik område samt indenfor muskuloskeletale problematikker, så som ryg, nakke/skulder, hovedpine o.s.v. Jeg holder meget af at undervise og tilbyder derfor træning i varmtvandsbassin, fysiopilates træning og i hvordan man styrker den vigtige bækkenbund/bækken.