Skip to content

Ryg og nakke hold - Give

Træning på ryg/nakkehold er for dig der vil gøre en aktiv indsats for at styrke din ryg/nakke og bedre eller forebygge gener, som genoptræning efter en skade el evt. operation. 

Træningen indeholder en grundig opvarmning, træning i træningsmaskiner samt styrke, - stabilitets – og udspændingsøvelser. Hele kroppen bliver arbejdet godt igennem, men specielt fokuseres på styrkelse af kropsstammens muskler. 

Ryg/nakkeholdet er også for dig der har en eller anden lidelse, der kræver ekstra hensyn og vejledning ved træning. Øvelserne kan tilpasses og laves i et roligt tempo og bevægeudslag tilpasses individuelt. 

Du får en generelt stærkere ryg og kropsstamme, bedre stabilitet og funktion, så du kommer ud på den anden side med en stærkere og mere velfungerende ryg/nakke.

   

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 25.05.2021 17:00-18:00 Klinik for fysioterapi Give Malene Søgaard
2 Tirsdag 01.06.2021 17:00-18:00 Klinik for fysioterapi Give Malene Søgaard
3 Tirsdag 08.06.2021 17:00-18:00 Klinik for fysioterapi Give Malene Søgaard
Se alle Se færre
Underviser

Malene Søgaard

Malene Søgaard – Uddannet fysioterapeut tilbage i 2006, har siden arbejdet som praktiserende fysioterapeut på klinik. Har efteruddannelse indenfor idrætsfysioterapi, McKenzie og det muskuloskeletale område. Uddannet babytummel instruktør og fysiopilates instruktør og har undervist på mange forskellige hold igennem årerne, fælles for alle holdene er, at træningen tilpasses de enkelte deltagere og er varierende og spændende, så alle får en god oplevelse med træning.
Jeg holder selv rigtig meget af at træne og prøver at overfører min energi til holdene.