Skip to content

Plussize Træning - Give

Dette er holdet, hvor der er ekstra fokus på at få pulsen op, få forbrændt en masse kalorier. Måske har du svært ved at komme i gang med træning, du bliver hjulpet/guidet igennem træningen, så du undgår smerter og skader.

Du lærer at bevæge dig og finde glæden ved dette. Har du en lav kropsbevidsthed – og det har de fleste, der ikke er vant til at træne – er det vigtigt, at du lærer din krop, hvordan den skal bevæge sig, så du ikke får smerter eller skader.

Kom og vær med og opbyg en bedre kontakt til kroppen, en god motorik og mere grundstyrke.

Er du usikker på om holdet er noget for dig? Vi tilbyder dig en GRATIS og uforpligtende prøvetime! Kontakt os på tlf: 76258988 eller send os en mail til: soj@fof.dk.

   

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 27.05.2021 14:00-15:00 Klinik for fysioterapi Give Malene Søgaard
2 Torsdag 03.06.2021 14:00-15:00 Klinik for fysioterapi Give Malene Søgaard
3 Torsdag 10.06.2021 14:00-15:00 Klinik for fysioterapi Give Malene Søgaard
Se alle Se færre
Underviser

Malene Søgaard

Malene Søgaard – Uddannet fysioterapeut tilbage i 2006, har siden arbejdet som praktiserende fysioterapeut på klinik. Har efteruddannelse indenfor idrætsfysioterapi, McKenzie og det muskuloskeletale område. Uddannet babytummel instruktør og fysiopilates instruktør og har undervist på mange forskellige hold igennem årerne, fælles for alle holdene er, at træningen tilpasses de enkelte deltagere og er varierende og spændende, så alle får en god oplevelse med træning.
Jeg holder selv rigtig meget af at træne og prøver at overfører min energi til holdene.