Skip to content
efterfødsel baby babymotorik babygymnastik mor barn

Efterfødselstræning med babymassage

Trænger du til at mærke din krop igen efter fødslen? Vi vil arbejde med kontakten til kropsstammen, så du kan genvinde styrken især i de store muskelgrupper (bl.a. mave, balder og ryg). Vi løsner op for spændte og ømme muskler og har naturligvis fokus på bækkenbunden. Vi får pulsen op og bevæget hele kroppen.

Baby kan ligge ved siden af eller hygge sig med de andre små. Der er 15-20 min. massage 2., 3. og 4. gang.
Du kan starte på efterfødselsholdet, når du har været til 8 ugers kontrol ved din læge. 

Når du møder til din undervisning, skal du kunne fremvise en negativ test der maks. er 72 timer gammel eller coronapas.

Du kan se en lille forsmag her på vores YouTube kanal: Efterfødselstræning med Maja


 

Information

  • Dato 31.05.2021-28.06.2021
  • Adresse FOF Vejle
    Ved Anlæget 12C
    7100 Vejle
  • Lokale Venus 2. sal
  • Bemærkninger Når du møder til din undervisning, skal du kunne fremvise en negativ test der maks. er 72 timer gammel eller coronapas.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 31.05.2021 09:00-10:30 FOF Vejle Maja Joensen
2 Mandag 07.06.2021 09:00-10:30 FOF Vejle Maja Joensen
3 Mandag 14.06.2021 09:00-10:30 FOF Vejle Maja Joensen
Se alle Se færre
Underviser

Maja Joensen

Jeg er årgang ‘91 og har en professionsbachelor i afspænding og psykomotorisk terapi. Uddannelsen skaber sammenhæng mellem kroppen og psyken, hvilket gør, at min undervisning hjælper både på fysiske og mentale udfordringer. 

I min undervisning er det essentielt for mig, at der er plads til alle som de er, og hvordan de har det. Jeg ved, hvad der er vigtigt for mig i undervisningen, fordi jeg har solid erfaring fra for eksempel efterfødselstræning, hovedpinehold, træning i naturen, afspænding, livsstilshold og meget andet. 

Viden om fordelene ved de øvelser, vi laver i undervisningen, er med undervejs. I mit arbejdsliv har jeg haft stor gavn af vidensdeling under de jobs jeg har haft. Jeg har arbejdet i en stressklinik som behandler, på en livsstilshøjskole som højskolelærer og i en dagpleje som motorikspecialist. 

Grin og god stemning er en fast del af undervisningen. Til daglig har jeg min egen virksomhed, hvor jeg behandler mennesker, der blandt andet har udfordringer som stress, søvnproblemer og livskriser. Mit daglige arbejde viser mig, at uanset hvordan et menneske har det, er det (næsten) altid godt at grine. 

Jeg har en hverdag med tid i naturen, meditation, dans, svømning, yoga og at nyde en god kop kaffe. Det meste af min tid går dog med min søn, min mand, den øvrige familie og gode venner.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på en af disse platforme. 
Mail: dinvej.pmt@gmail.com 
Facebook: Din-Vej-med-Maja-Gunhild-Joensen  
Hjemmeside: www.din-vej.dk

Jeg glæder mig til at møde dig!