Skip to content

OBS! Vores hjemmeside ser måske lidt tom ud lige nu, og det er fordi vi er i fuld gang med at oprette sommerhold og nye aktiviteter til efteråret. Hold øje med hjemmesiden og skriv dig op til vores nyhedsbrev for ikke at gå glip af alt det nye spændende der er på vej - tryk på link til højre.

Læs mere
Lær at engelsk i FOF

Engelsk Niveau 2

Engelsk Niveau 2

Har du allerede rejst og krejlet dig igennem på engelsk i nogen tid, men mangler lidt samtale øvelse, så er SPEAK UP! et godt sted at starte. Vi arbejder med hverdagssprog og humor gennem samtale om enkle tekster, brætspil, samt fællessang.

Kurset SPEAK UP! forudsætter altså grundlæggende engelskkundskaber og udfordrer dit brugssprog med fokus på udtale, melodi og enkel grammatik. Her er der plads til lettere differencieret undervisning, da vi arbejder med udgangspunkt i kursisternes sproglige behov.

På dette hyggelige samtalekursus leger vi også med sprogets redskaber som f.eks. ordklynger, synonymer og det at tale konstruktivt udenom. Du får en variation af redskaber til at kunne forstå enkle tekstvejledninger og sprogbrug, samt at kunne samtale på et enkelt og forståeligt engelsk i mange forskellige situationer. 

Så SPEAK UP!

Kopimateriale er indlagt i prisen.