Skip to content

TILMELDING VIRKER DESVÆRRE IKKE - Velkommen til vores nye hjemmeside. Pga. den aktuelle Corona-nedlukning, virker tilmelding ikke selvom der står "Læg i kurv". Datoer vil blive korrigeret og der åbnes for tilmelding på hjemmesiden så snart vi finder det muligt. Ring til os, hvis du vil tilmeldes vores uforpligtende nyhedsbrev. Du kan ringe til os på 7625 8988 (man-tor). På genhør.

engelsk engelskundervisning sprog sprogundervisning

Engelsk Niveau 3

Engelsk Niveau 3

Dette kursus er til dig, som allerede kan tale og skrive lidt engelsk men gerne vil udvikle dit ordforråd. Du vil forbedre dine muligheder for at tale om hverdagssituationer på engelsk, fx når du er på ferie eller møder udlændinge herhjemme.

Ved kursets slutning er du i stand til at forstå og kommunikere om kendte hverdagssituationer. Du vil lære at stille og besvare simple og korte spørgsmål relativt flydende og deltage i en almindelig meningsudveksling af kortere varighed. Du vil kunne læse enkle tekster og forstå kortere, skriftlige beskeder og breve. Du vil lære at skrive enkle tekster, bl.a. breve og personlige notater.

Kopimateriale er indlagt i prisen. Der skal påregnes at købe lærebogen ,,Speakout elementary, 2nd edition"  Afvent anskaffelse af bogen til efter 1. mødegang.