Skip to content

TILMELDING VIRKER DESVÆRRE IKKE - Velkommen til vores nye hjemmeside. Pga. den aktuelle Corona-nedlukning, virker tilmelding ikke selvom der står "Læg i kurv". Datoer vil blive korrigeret og der åbnes for tilmelding på hjemmesiden så snart vi finder det muligt. Ring til os, hvis du vil tilmeldes vores uforpligtende nyhedsbrev. Du kan ringe til os på 7625 8988 (man-tor). På genhør.

fransk undervisning sprog sprogundervisning

Fransk Niveau 3

Fransk Niveau 3

Endnu mere samtale på fransk

Du har forudsætninger i fransk, der svarer til ca. 80-90 lektioner (4-5 sæsoner) på aftenskole. Vi koncentrerer os om samtale på dette kursus. Hver gang skal vi tale sammen om teksten, om emner, om noget, vi selv har oplevet - eller som vi skal. Vi indøver tider, måder at begynde samtaler og fortsætte dem på - og holde samtalen i gang. Undervisningen foregår delvist på fransk, og der er mundtlige og skriftlige øvelser til hver gang.

Materialer: ”Vite et bien 1” samt kopier fra underviseren.Link til bogen (incl. CD), som man selv anskaffer inden kurset (koster ca. 41 Euro): https://www.amazon.com/Livre-CD-audio-corriges-A1-A2/dp/2090385235/ref=sr_1_1?dchild=1&keywords=Vite+et+bien+1&qid=1586791441&s=books&sr=1-1