Skip to content

TILMELDING VIRKER DESVÆRRE IKKE - Velkommen til vores nye hjemmeside. Pga. den aktuelle Corona-nedlukning, virker tilmelding ikke selvom der står "Læg i kurv". Datoer vil blive korrigeret og der åbnes for tilmelding på hjemmesiden så snart vi finder det muligt. Ring til os, hvis du vil tilmeldes vores uforpligtende nyhedsbrev. Du kan ringe til os på 7625 8988 (man-tor). På genhør.

fransk undervisning sprog sprogundervisning

Fransk Niveau 5

Fransk Niveau 5

Du kan godt gøre dig forståelig på fransk, men vil gerne kunne klare uforudsete situationer lidt bedre. Du læser og forstår uforkortede tekster og er i stand til at tale om disse samt om det meste af, hvad der interesserer dig.

Du er i stand til at finde nye gloser og forklaringer gennem artikler på internettet. Du er nogenlunde bekendt med franske forhold, som vi gerne taler om på klassen (B2).

Vi læser lettere fransk litteratur og taler om det. Kursisterne laver på skift indlæg om aftalte emner, som derefter drøftes med andre. Sproglige finurligheder diskuteres og bakkes op med understøttende grammatik og øvelser. Den grundlæggende grammatik forudsættes bekendt.