Skip to content

TILMELDING VIRKER DESVÆRRE IKKE - Velkommen til vores nye hjemmeside. Pga. den aktuelle Corona-nedlukning, virker tilmelding ikke selvom der står "Læg i kurv". Datoer vil blive korrigeret og der åbnes for tilmelding på hjemmesiden så snart vi finder det muligt. Ring til os, hvis du vil tilmeldes vores uforpligtende nyhedsbrev. Du kan ringe til os på 7625 8988 (man-tor). På genhør.

Italien italiensk sprog sprogundervisning

Italiensk Niveau 1

Italiensk Niveau 1

Dette er holdet for dem, som intet kender til det italienske sprog, eller kender måske det lidt.

Italiensk er et fantastisk sprog og sammen vil vi bygge de første "grundsten" for det italiensk sprog samt den italienske kultur. Underviseren er italiener og undervisningen foregår hovedsagelig på dansk, dog kan nogle af ordene foregå på engelsk.

Vi bruger bogen VIA LIBERA 1 af Gisella Paccoi og Massimo Scudo, som du kan købe direkte ved at sende en mail til følgende mailadresse: snakkemedmax@gmail.com Bogen vil være til disposition ca. 7-10 dage efter bestillingen og underviseren vil selv hente den og medbringe til undervisningen.

Den koster 270 kr. 1. kapitel vil blive sendt på en PDF allerede efter købet, så har man materialet klar til brug, mens bogen er på vej.