Skip to content

SOMMERFERIELUKKET PÅ KONTORET - Fra og med 1. juli til og med 2. august holder kontoret sommerferielukket. Det betyder, at du ikke kan ringe eller få besvaret dine mails i denne periode. Du kan stadig tilmelde dig hold via hjemmesiden. Få seneste nyheder og inspiration til nye kurser og oplevelser, ved at tilmelde dig vores nyhedsmail - God sommer fra os på kontoret!

Italien italiensk sprog sprogundervisning

Italiensk Niveau 3 - Paolo

Italiensk Niveau 3 - Paolo

Italiensk niveau 3 er beregnet til meget øvede kursister. Dem, som har været tit i Italien eller har eller har haft noget med landet at gøre: italienske venner eller familie eller forretning forbindelse m.m. Ikke så meget mere grammatik, men mere udfordrende tekster og opgaver. Der vil være meget mere konversation og mere brug af italiensk end dansk. Vi vil træne udtale.

Vi bruger bogen VIA LIBERA 3 af Gisella Paccoi og Massimo Scudo, som du kan købe direkte ved at sende en mail til følgende mailadresse: snakkemedmax@gmail.com.

Bogen vil være til disposition ca. 7-10 dage efter bestillingen og underviseren vil selv hente den og medbringe til undervisningen. Den koster 275 kr.

Afvent køb af bog til efter 1. mødegang.