Skip to content

OBS! Vores hjemmeside ser måske lidt tom ud lige nu, og det er fordi vi er i fuld gang med at oprette sommerhold og nye aktiviteter til efteråret. Hold øje med hjemmesiden og skriv dig op til vores nyhedsbrev for ikke at gå glip af alt det nye spændende der er på vej - tryk på link til højre.

Læs mere
Lær at tale japansk med FOF

Japansk Niveau 1

Japansk Niveau 1

Dette kursus er perfekt for dig, der gerne vil lære japansk og som ønsker at uddybe kendskabet til Japan.

Japan er et land langt fra Danmark. Sprog og kultur er meget forskellige - der vil være en masse sjov information der. I Japan kan mange ikke tale engelsk særlig godt eller de er for generte. At uddybe dit kendskab til Japan og lære japansk er en stor fordel, når du rejser og eller laver forretninger i Japan.

Du lærer japansk helt fra bunden. Du lærer hiragana, tal, simple selvintroduktioner og simpel grammatik som "Dette er en bog" og "Dette er ikke et magasin". Vi vil lytte til hinanden og lære at bruge simple fraser i egentlige samtaler så meget som muligt.

Du lærer en masse om Japan. Jeg vil introducere og tale om japansk kultur og historie efter årstidens og elevernes ønsker. For eksempel beskæftiger vi os med japanske festivaler, toiletter, sport, obento, politik m.v.

こんにちはkonnichiwa

Sushi, sake, samurai, zen, anime, manga, kimono, sakura, geisha ... Der er mange grunde til, at man interesserer sig for Japan. Jeg håber, at det at lære japansk på dette kursus vil hjælpe dig med at værne om din interesse for Japan.

 

Undervisningsmateriale er inkl. i prisen.

Max. 8 deltagere.