Skip to content

TILMELDING VIRKER DESVÆRRE IKKE - Velkommen til vores nye hjemmeside. Pga. den aktuelle Corona-nedlukning, virker tilmelding ikke selvom der står "Læg i kurv". Datoer vil blive korrigeret og der åbnes for tilmelding på hjemmesiden så snart vi finder det muligt. Ring til os, hvis du vil tilmeldes vores uforpligtende nyhedsbrev. Du kan ringe til os på 7625 8988 (man-tor). På genhør.

Kina kinesisk sprog sprogundervisning

Kinesisk

Kinesisk

Ni hao!  你好
Kunne du tænke dig at lære kinesisk? Kinesisk (mandarin) er verdens mest talte sprog og tales af  næsten én milliard mennesker.

I FOF kan du få undervisning i kinesisk, og det er slet ikke så svært som du måske går og tror. I FOF tilbyder vi kinesisk for begyndere, hvor du lærer at gennemføre basale dialoger, så som at spørge om vej og købe ind i supermarkedet. Du lærer også at skrive de velkendte kinesiske tegn og om måden de er bygget op på.

Du kan også få undervisning i kinesisk på højere niveauer, hvor du lærer at føre længere dialoger og får udbygget dit ordforråd.

Vær opmærksom på, at det varierer fra sæson til sæson, hvilke kinesiskhold, der bliver udbudt. Du kan læse nedenunder, hvilke kinesiskhold du kan tilmelde dig nu eller i den kommende sæson.