Skip to content

SOMMERFERIELUKKET PÅ KONTORET - Fra og med 1. juli til og med 2. august holder kontoret sommerferielukket. Det betyder, at du ikke kan ringe eller få besvaret dine mails i denne periode. Du kan stadig tilmelde dig hold via hjemmesiden. Få seneste nyheder og inspiration til nye kurser og oplevelser, ved at tilmelde dig vores nyhedsmail - God sommer fra os på kontoret!

Koreansk hos FOF i Horsens

Koreansk

Koreansk

 

Kurset henvender sig til dig, som gerne vil lære at føre en let samtale på koreansk og kunne begå dig i hverdagssituationer i Korea. Gennem undervisningen vil du også opnå kendskab til koreansk kultur.

Vi vil have fokus på at træne talefærdigheden, men da der er tale om et begynderkursus, vil vi i starten også bruge tid på at lære at læse og skrive det koreanske fonetiske alfabet, Hangeul. Selvom Hangeul er let at lære, skal du regne med også at bruge en del tid derhjemme på at lære alle bogstaverne udenad.

Vi bruger et gratis eBook på nettet til undervisningen, så du behøver ikke at købe en fysisk bog. Hvis du ønsker en fysisk bog, bogen kan købes på nettet for egen regning hos Koreanbook.de

Ønsker du at købe en bog, så vent til efter 1. mødegang.