Skip to content
Rumænien flag sprog

Rumænsk for begyndere og letøvede ONLINE

Skal du ud at rejse i Rumænien? Eller måske har du rumænske venner, bekendte eller kolleger? Dette hold er for begyndere, men også for let øvede. Du vil lære at kunne begå dig i almindelige hverdags situationer her og i Rumænien. Der arbejdes med forskellige materialer som muliggør en differentieret undervisning. Vi arbejder både med den nødvendige grammatik samt lytte og samtale træning. Kurset baseres i høj grad på kursisternes ønsker og behov, og suppleres med en interaktiv hjemmeside.

Undervisningen foregår online via Zoom. Zoom er et virtuelt klasseværelse, hvor deltagerne kan både se og høre hinanden. Zoom er et gratis program, men det kræver, at du har adgang til en computer, tablet eller smartphone eller IPhone med kamera og audio. Du vil modtage en vejledning til installation af programmet samt et mødelink fra underviseren. Undervisningsmaterialer fremsendes elektronisk.

 

Information

  • Dato 13.09.2021-15.11.2021
  • Adresse ONLINE ZOOM
  • Lokale ZOOM 1
  • Bemærkninger Du vil modtage en vejledning til installation af Zoom samt et mødelink fra underviseren. Undervisningsmaterialer fremsendes elektronisk.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 13.09.2021 17:00-18:30 ONLINE ZOOM Anamaria Manolescu Hyltoft Clausen
2 Mandag 20.09.2021 17:00-18:30 ONLINE ZOOM Anamaria Manolescu Hyltoft Clausen
3 Mandag 27.09.2021 17:00-18:30 ONLINE ZOOM Anamaria Manolescu Hyltoft Clausen
Se alle Se færre
Underviser

Anamaria Manolescu Hyltoft Clausen

Jeg er uddannet som lærer fra universitetet i Ploiesti, Rumænien. Jeg har undervist ca. 10 år i rumænske skoler på alle alderstrin i Rumænsk og Engelsk, men bor nu på 10. år i Hammel sammen med min mand. Siden jeg kom til Danmark har jeg lært dansk og undervist i Engelsk og Rumænsk i en årrække på FOF i Aarhus. Jeg måtte dog sætte karrieren på stand by i et par år, da min far i Rumænien blev syg og krævede døgnpasning. Efter at have været væk mere end et år, er jeg nu tilbage og vil gerne i gang igen. Jeg har som sagt undervist danskere i Rumænsk for begyndere og let øvede  i en årrække. Jeg benytter mine egne materialer, som tager udgangspunkt i min "Hjemmeside" med modeldialoger og lyd eksempler, så kursisterne kan øve sig, når de har tid.