Skip to content

Tysk - Niveau 1

Tysk - Niveau 1

Kurset henvender sig til dig, der gerne vil lære at tale tysk. Tysk er et af de 10 mest talte sprog i verden. Fik du ikke lært at tale tysk i skolen, har du nu chancen for at lære det på en sjov og inspirerende måde.

Tysk er let at lære, da mange af ordene ligner de danske ord. Vi går langsomt frem, så alle kan være med. Du vil hurtigt kunne opbygge et ordforråd, så vi kan arbejde med små samtale øvelser, ud fra billeder og tekster. Vi vil også læse små, lette tekster, som vi kan tale om på tysk og jeg vil gennemgå den mest nødvendige tyske grammatik. Ved slutningen af kurset er du kommet godt i gang, og du vil kunne tale med andre tysktalende
 
Undervisningen foregår online via Zoom, som er et virtuelt klasseværelse, hvor deltagerne både kan se og høre hinanden. Zoom er et gratis program, men det kræver, at du har adgang til en computer, tablet, smartphone eller en I Phone med kamera og audio. Du vil modtage en vejledning til installation af programmet samt et mødelink fra underviseren. Undervisningsmaterialer fremsendes elektronisk. Den første undervisningsgang (gratis) vil være en instruktion i at bruge Zoom, så du bliver fortrolig med at anvende programmet.

Alt, hvad vi arbejder med, tilsendes elektronisk, så der bliver ikke tale om ekstra udgifter.

Kurset er lavet i samarbejde med FOF Djursland.