Skip to content

BEMÆRK VENLIGST at der er løbende optag på rigtig mange hold. Kontakt kontoret på 7625 8988 og forhør dig om dine muligheder. På gensyn.

Tysk Niveau 3

Tysk Niveau 3

Tilegnelsen af sprog, mener jeg, bør have som sigte, at man efterhånden kan anvende sin sprogteori i praksis, og jeg ser således, at min fornemste opgave er at bygge bro mellem træningslokalet og den virkelige verden, så du som lærende får følelsen af og mulighed for at kunne omsætte din teoretiske viden i autentiske sproghandlinger.

I kurset vil vi tage afsæt i dagligdagsemner og erhverve os ordforråd samt styrke sprogtilegnelsen bl.a. gennem lege og bevægelsesaktiviteter, rollespil, tekster og grammatikopgaver, der genopfrisker den basale tyskgrammatik. Fehler als Chance er kursets pædagogiske motto. Det vil sige, fejl er en nødvendighed, og eftersom vi befinder os i et træningsrum, er det bare at kaste sig på hovedet ud i de sproglige strabadser. Den potentielle ”fare”, der ligger i at lave en fejl, er såmænd blot, at vi måske lærer af den.

Jeg glæder mig til at være sammen med jer og til at tale en masse tysk sammen.

Kvalifikationer, der matcher kursets niveau:

  • Du har erfaring med tysk fra folkeskolen (eller har modtaget anden tyskundervisning), hvor du måske endda har været til afgangsprøve
  • Du har måske et lille ordforråd om nogle få emner – men føler, det er svært at omsætte til talt tysk 
  • Du tør kaste dig ud i diverse øvelser, lege og rollespil
  • Du forstår, at fejl er en god ting, når man skal lære noget nyt.
  • Du har en smule viden om, hvordan den tyske grammatik er bygget op – uden på nogen måde at føle dig sikker i brugen

BEMÆRK: UNDERVISNING LØRDAG 9/10 OG SØNDAG 10/10 2021