Skip to content

SOMMERFERIELUKKET PÅ KONTORET - Fra og med 1. juli til og med 2. august holder kontoret sommerferielukket. Det betyder, at du ikke kan ringe eller få besvaret dine mails i denne periode. Du kan stadig tilmelde dig hold via hjemmesiden. Få seneste nyheder og inspiration til nye kurser og oplevelser, ved at tilmelde dig vores nyhedsmail - God sommer fra os på kontoret!

Vietnamesisk - Niveau 1

Vietnamesisk - Niveau 1

Kurset er for alle, der gerne vil lære at tale vietnamesisk og kunne begå sig i de situationer, der typisk opstår på rejse i Vietnam.

Du får også et indblik i vietnamesisk kultur og traditioner samt den måde, man taler til hinanden på. Vi vil have fokus på den mundtlige side af sproget, men du lærer også at læse sproget. Den store fordel er her, at vietnamesisk i modsætning til andre asiatiske sprog bruger latinske bogstaver, som vi kender fra det danske sprog.  Vi gør opmærksom på, at lærebogsmaterialet vil være på engelsk, men der undervises på dansk.

Undervisningsmaterialerne er ikke inkluderet i prisen. Undervisningsbogen, Vietnamese for beginners, Jake Catlett and Huong Nguyen, second Edition, bedes anskaffet af kursisten EFTER 1. mødegang.

Har du spørgsmål til kurset, er du velkommen til at kontakte mig.

Jeg glæder mig til at undervise dig.