Skip to content

OBS! Vores hjemmeside ser måske lidt tom ud lige nu, og det er fordi vi er i fuld gang med at oprette sommerhold og nye aktiviteter til efteråret. Hold øje med hjemmesiden og skriv dig op til vores nyhedsbrev for ikke at gå glip af alt det nye spændende der er på vej - tryk på link til højre.

Læs mere
internet undervisning i FOF

Selvbetjening og digitale værktøjer

Selvbetjening og digitale værktøjer

Hvad er status på mine hold?

  • For at kunne logge ind på intranettet, skal du have modtaget en mail med et link, hvor du kan oprette dig som bruger.
  • Hvis du ikke har modtaget denne mail, kan du bede om en ny ved at skrive til undervisernet@fof.dk
  • Har du allerede en profil på Undervisernet ved et andet forbund (f.eks. LOF eller AOF), så benyt dine loginoplysninger derfra.
  • Benyt Chrome som browser for en problemfri adgang – også på din tablet og mobiltelefon. 

BEMÆRK: Der kan være problemer med at logge på intranettet, hvis du:

  • Ring / skriv til kontoret på 76258988 (man-tor 10-15) eller soj@fof.dk, hvis du fortsat har udfordringer med at logge på. 

 

Den digitale underviser
Der findes i dag en lang række teknologier, der kan tilføre noget ekstra og mere til undervisning. Det har hidtil ikke været så almindeligt brugt i aftenskoleundervisningen, men nogle få pionerer har alligevel introduceret forskellige nye værktøjer til deres elever - med stor succes.

Læs mere her: Den digitale underviser

Signe Eriksen fra Skaberlyst underviser i syning - og gør det overvejende ved hjælp af digitale værktøjer. I denne inspirerende 30 minutters video fortæller hun hvorfor og hvordan. Se Video her