Skip to content

TILMELDING VIRKER DESVÆRRE IKKE - Velkommen til vores nye hjemmeside. Pga. den aktuelle Corona-nedlukning, virker tilmelding ikke selvom der står "Læg i kurv". Datoer vil blive korrigeret og der åbnes for tilmelding på hjemmesiden så snart vi finder det muligt. Ring til os, hvis du vil tilmeldes vores uforpligtende nyhedsbrev. Du kan ringe til os på 7625 8988 (man-tor). På genhør.

internet undervisning i FOF

Selvbetjening og digitale værktøjer

Selvbetjening og digitale værktøjer

Hvad er status på mine hold?

  • For at kunne logge ind på intranettet, skal du have modtaget en mail med et link, hvor du kan oprette dig som bruger.
  • Hvis du ikke har modtaget denne mail, kan du bede om en ny ved at skrive til undervisernet@fof.dk
  • Har du allerede en profil på Undervisernet ved et andet forbund (f.eks. LOF eller AOF), så benyt dine loginoplysninger derfra.
  • Benyt Chrome som browser for en problemfri adgang – også på din tablet og mobiltelefon. 

BEMÆRK: Der kan være problemer med at logge på intranettet, hvis du:

  • Ring / skriv til kontoret på 76258988 (man-tor 10-15) eller soj@fof.dk, hvis du fortsat har udfordringer med at logge på. 

 

Den digitale underviser
Der findes i dag en lang række teknologier, der kan tilføre noget ekstra og mere til undervisning. Det har hidtil ikke været så almindeligt brugt i aftenskoleundervisningen, men nogle få pionerer har alligevel introduceret forskellige nye værktøjer til deres elever - med stor succes.

Læs mere her: Den digitale underviser

Signe Eriksen fra Skaberlyst underviser i syning - og gør det overvejende ved hjælp af digitale værktøjer. I denne inspirerende 30 minutters video fortæller hun hvorfor og hvordan. Se Video her