Skip to content
Gå til motionsdans hos FOF

Udendørs Dance i Hornsyld - NY OPSTART

Timen, hvor forskellige stilarter af dans, cardio og styrketræning med egen kropsvægt bliver forenet og hvor tiden bare flyver af sted. Du er sikret en fantastisk work-out med høj fedtforbrænding. Koreografierne er simple og du er garanteret sved på panden og smil på læben. Minimumsalder fra 15 år. Vi danser udendørs på flise-arealet bagved SIM-skolen i Hornsyld. Påklædning lag på lag og efter vejret. Sko med god stødabsorbering er en fordel. Vi forbeholder os ret til at aflyse ved dårligt vejr og flytte undervisningen til ugen efter (hvis muligt). Du kan holde dig opdateret omkring dette, af din underviser på facebook-gruppen: Træning med Trine

Medbring et ligge-underlag. Vi overholder selvfølgelig alle gældende retningslinier i forhold til COVID-19.

Information

  • Dato 27.04.2021-15.06.2021
  • Adresse Skolen I Midten, Hornsyld
    Nørremarksvej 1
    8783 Hornsyld
  • Lokale Ude-areal bagved skolen
  • Bemærkninger Vi mødes på flisearealet bagved SIM skolen. Påklædning efter vejret. Lag på lag er en god ide og sko med god stødabsorbering. Medbring et liggeunderlag. Vi forbeholder os ret til at aflyse ved dårligt vejr og flytter undervisningen til ugen efter, hvis det er muligt. Hold dig opdateret i facebookgruppen: Træning med Trine.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 27.04.2021 17:30-18:30 Skolen I Midten, Hornsyld Trine Mahnkopf
2 Tirsdag 04.05.2021 17:30-18:30 Skolen I Midten, Hornsyld Trine Mahnkopf
3 Tirsdag 11.05.2021 17:30-18:30 Skolen I Midten, Hornsyld Trine Mahnkopf
Se alle Se færre
Underviser

Trine Mahnkopf

Jeg er uddannet fitness-instruktør og kostvejleder og underviser i mange forskellige fitness-former. Derudover har jeg en 2-årig yogalærer uddannelse (ca. 500 timer) og et hav af kurser vedr. bevægelse og sund livsstil.

I 2020 har jeg desuden taget en efteruddannelse i restorativ yoga/yoga i hvile.

Jeg har erfaring med undervisning af alle målgrupper, både dig der i forvejen er i super god form, men også dig som har brug for mere hensyntagende undervisning pga. sygdom eller skader/skavanker. På mine hold er der altid plads til sjov og højt humør og jeg sætter en ære i at give dig smil på læben og sved på panden i mine dance-timer eller give dig tid og ro til fordybelse på mine yoga-timer. Yoga har gjort rigtig meget godt for mig og holder min krop rask og stærk. Det vil jeg gerne give videre til dig! 

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på mail: tmn@fof.dk eller følge mig på SoMe - På facebook har jeg en side, der hedder: TrineMahnkopf eller instagram: @trinemahnkopf_dance_yoga.
Jeg glæder mig til at undervise dig!