Skip to content
Gå til motionsdans hos FOF

Udendørs "Dans dig glad"

Dans dig glad med Flavia til skønne latin-amerikanske toner og nemme koreografier, som alle kan følge. Timen er en "fest" og er for alle, uanset om du er god til at danse eller ej. Vi kombinerer godt humør med dans og latinsk musik med virkelig god træning for både fedtforbrænding, kondition og styrke. Vi danser i en festlig atmosfære med lette små koreografier. Vi danser, træner og sveder samtidig med, at vi har det rigtig sjovt. Alle kan være med og der kræves ingen partner.

I dette link kan I se Flavia, som har danset med nogle damer i Sdr. Vissing hele vinteren… Det har været så godt! Klik her for at se: Dans med Flavia

Se alle vores udendørs-aktiviteter her: Udendørs-aktiviteter

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 19.04.2021 19:00-20:00 Bankager Skolen Horsens Flavia Post
2 Mandag 26.04.2021 19:00-20:00 Bankager Skolen Horsens Flavia Post
3 Mandag 03.05.2021 19:00-20:00 Bankager Skolen Horsens Flavia Post
Se alle Se færre
Underviser

Flavia Post

Flavia Vinkler Post, 40 år, født i Rio de Janeiro, dansk gift og bosat i Danmark, Horsens Kommune i ca. 10 år.
Bachelorgrad i Tysk/Portugisisk sprog og litteratur fra Universidade Federal Fluminense, UFF – Rio de Janeiro. Korrespondent i portugisisk, tysk, engelsk og spansk i Brasilien i over 7 år. Tysk, engelsk og spansk lærer på aftenskoler i Rio de Janeiro. Portugisisk lærer til erhvervs- og studiebrug i Brasilien til europæiske nyansatte i private firmaer og udvekslings-studenterende hos UFF.
Jeg er desuden Zumba- og HOP & DANS instruktør: Følg mig på Facebook (Zumba med Flavia), Instagram (zumba_med_flavia)! Der kan du se mine koreografier og se, om det er noget for dig.
Til dagligt er jeg sygeplejerske og arbejder på en medicinsk sengeafdeling. Jeg startede med at gå til Zumba for 3 år siden og besluttede mig for at blive instruktør, fordi jeg ikke rigtigt kunne være med i alle trinene, især de hurtige og dem med hop. Jeg er en kurvet pige med lidt på siderne 😊 
Det lykkedes mig at finde glæde i Zumba og har indtil videre smidt 42 kg. Jeg er stadig i kampen med vægttab og vil invitere dig til at danse de sidste kilo af med mig!