Skip to content
Træn i naturen med FOF

Udendørs Hatha Yoga - for alle

Yoga i det fri, i vores lukkede gårdhave. Timerne foregår i flow med fokus på åndedrættet og på at bringe harmoni mellem krop og sind. Du vil blive guidet timen igennem, sindet vil falde til ro, og du vil tydeligere mærke kroppen og fornemme de signaler, den sender til dig. Du vil føle øget styrke, mobilitet og bedre balance, ved timens afslutning. Tag tøj på efter vejret (lag på lag), medbring yogamåtte og gerne et tæppe. Ved regnvejr aflyses undervisningen og flyttes til ugen efter, hvis muligt.

Du vil få besked herom af din underviser. Hilsen Dorthe.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 13.04.2021 17:15-18:45 FOF Horsens Dorthe Vinjeborg Holm
2 Tirsdag 20.04.2021 17:15-18:45 FOF Horsens Dorthe Vinjeborg Holm
3 Tirsdag 27.04.2021 17:15-18:45 FOF Horsens Dorthe Vinjeborg Holm
Se alle Se færre
Underviser

Dorthe Vinjeborg Holm

Yoga er for mig, som en rejse der aldrig slutter. I starten var det stillingerne og min krops formåen der optog mig. I dag handler det mere om at mærke kroppen og fange dens signaler, jo større respekt jeg viser min krop, jo mere får jeg igen. Ved at acceptere min krop som den er, belønner den mig med øget fysisk velvære, god nattesøvn, bedre fordøjelse og gør mig i stand til at mindske stress i hverdagen.
Jeg har deltaget på retreats, workshops og klasser forskellige steder rundt i landet, med undervisere fra hele verden. Senest har jeg afsluttet en Restorativ Yoga uddannelse ved Hamsa Yoga Studie. En spændende gren at bygge på min 1 årige Hatha Yoga uddannelse.
Mit mål er, at du efter hver timer føler dig godt tilpas, afslappet, afspændt og med fornyet energi, møder verden omkring dig. Jeg vil forsøge, at skabe pause i dit tankemylder, så du bliver i stand til at mærke kroppen, være til stede i nuet og slippe hverdagens stress.
Hilsen Dorthe Vinjeborg Holm