Skip to content

Udendørs Yoga i Skyttehushaven

Trænger du også til at komme i gang igen, på en effektiv og skånsom måde?
Med dette udendørshold kombinerer vi yoga og “en god workout”, så vi er sikre på at holde varmen.
Der vil være et tema hver gang og samtidig en garanti for, at vi når hele kroppen igennem på de 75 minutter. Timen starter altid med en grundig opvarmning, som både kan være på scenen, strand eller græs. Alt efter temperaturen vil der være stræk og afspænding til sidst, som vi kender det fra yogaen, eller andre former for “cool down”. 
Julie står for at gøre timen meget kreativ og tilpasset omstændighederne med fokus på kvalitet i øvelserne. Det betyder bl.a. fokus på fornemmelse fremfor udseende og dermed mindre risiko for skader. 

Vi glæder os sådan til at komme i gang igen på en effektiv og skånsom måde
Gør du? 
Det praktiske:
Kom gerne 5 min før så du kan nå at rulle din måtte ud mm.
Husk: yogamåtte, sportssko, vandflaske, tæppe og varmt tøj samt dit gode gåpåmod.

OBS! Løbende optag. Ring til os på 76258988 eller kontakt os på mail: soj@fof.dk 

PS! Der er garanti for tørvejr, da stedet er overdækket.

Jeg håber vi ses!
Julie 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 29.04.2021 17:00-18:15 Skyttehus Haven, Vejle Julie Gissel
2 Torsdag 06.05.2021 17:00-18:15 Skyttehus Haven, Vejle Julie Gissel
3 Torsdag 13.05.2021 17:00-18:15 Skyttehus Haven, Vejle Julie Gissel
Se alle Se færre
Underviser

Julie Gissel

Med en stor passion for holistisk sundhed, bevægelse og personlig udvikling er Julie altid klar til at følge dig på din vej mod større livsglæde i krop, sind og sjæl.
Som yogainstruktør og kropsterapeut, har Julie en stor forståelse for ”det hele menneske” og dermed sammenspillet mellem krop, sind og sjæl. Med sin store evne til empati og indgående forståelse for mennesker skaber Julie et trygt rum hvor alle føler sig velkommen.
Julie arbejder til dagligt med yoga og kropsterapi, der tager udgangspunkt i den enkeltes personlige ønsker og behov både fysisk, mentalt og åndeligt. 
For Julie er yoga en rejse, som ikke har en endestation og mål, men derimod har et stærkt og konkret formål i sig selv. Yoga behøver ikke at se ud på en bestemt måde – yoga er for alle.
”Jeg underviser fra mit hjerte til dit. Med cues og assist bliver du guidet sikkert ind og ud af stillingerne i et dejligt flow efter vejrtrækning eller dybe stræk. Jeg giver forskellige muligheder i stillingerne, så du selv kan tilpasse, alt efter hvordan din krop føler det bedst.” – Julie Gissel