Skip to content
Træning i naturen med FOF

Yoga i det fri

Kom og vær med til at strække og styrke kroppen med yoga under åben himmel.
Øvelserne tilpasses vejret; har vi brug for varme i kroppen, undersøger vi bl.a. stående stillinger og Solhilsner. Er det varmt og solrigt, fordyber vi os også i siddende og liggende udstræk. Tempoet bliver roligt med udgangspunkt i det afspændte åndedræt og øvelserne tilpasses den enkelte.

Undervisningen foregår på græsplæne i et dejligt, lukket gårdmiljø ved FOF´s lokaler på Ane Stauningsvej. Her er læ og helt privat. Adgang til omklædning og toiletter, men kom gerne omklædt. Medbring selv underlag og tæppe(r).

Har du spørgsmål om holdet eller er du i tvivl, om det er noget for dig, er du meget velkommen til at kontakte underviser Anne på tlf. 50455994

I tilfælde af regn, flyttes aflyste mødegange til efterfølgende tirsdage.


Information

  • Dato 04.05.2021-01.06.2021
  • Adresse FOF Horsens
    Ane Staunings Vej 21B
    8700 Horsens
  • Lokale Gårdhaven
  • Bemærkninger Undervisningen foregår på græsplæne i et dejligt lukket gårdmiljø ved FOF´s lokaler. Mød op omklædt og medbring selv underlag og tæppe(r)/pude.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 04.05.2021 10:00-11:30 FOF Horsens Anne Evermann
2 Tirsdag 11.05.2021 10:00-11:30 FOF Horsens Anne Evermann
3 Tirsdag 18.05.2021 10:00-11:30 FOF Horsens Anne Evermann
Se alle Se færre
Underviser

Anne Evermann

"Yoga har været del af mit liv i mere end 25 år. Fra jeg i 1989 startede på et ungdomsskole hold og til nu, hvor jeg underviser både børn, unge og voksne. Jeg er uddannet antropolog, har rejst meget rundt i verden, og er blevet inspireret af mange forskellige yogalærere og stilarter.

Mit udgangspunkt er de klassiske yogastillinger, som udføres med god tid til at justere og mærke effekten af hver enkelt øvelse. Ønsket er at øge balancen i krop og sind, mens kroppen styrkes og strækkes. Min rolle som underviser er at formidle yogaens glæder til dig med fokus på netop din krops formåen og dine ønsker om udvikling. 

Udover talrige workshops og inspiration fra de mange dygtige yogalærere, jeg har mødt på min vej, er jeg uddannet yogalærer fra Det Lille Yogahus i København, samt som Unnata®Aerial Yoga teacher".