Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev her

Træn med din hund - hundens jagtevner

Træn med din hund - hundens jagtevner

Denne lørdag formiddag fokuserer vi på hundens evner som jagthund, alle hunde har evnerne. Der demonstreres og øves apportering, markering og dirigering, samt færdigheder som: stay, søg og slip. Stay: er en god separationsøvelse i.f.m. alene hjemme problemer. Søg: er super som leg og stimulering af hundens bedste sans, lugtesansen. Slip: er nødvendig, især som forebyggende i.f.m. ressourseforsvar. Disse sidstnævnte 3 øvelser er efter min mening vigtige for alle hunde at kunne! 

Jo bedre du lærer at dække hundens behov - jo bedre hund får du! 

  • Hvad lærer du? En anderledes måde at gå tur på. Du og din hund bliver let udfordret i fysiske øvelser. Vi benytter mulighederne i naturens terræn, hvor variation er kodeordet. 
  • Hvad lægger vi vægt på? At det er din lyst som driver dig - lysten til at opleve noget nyt sammen med din hund og andre i al slags vejr. Vi lægger vægt på gå-på-mod og fællesskab. 
  • Hvad får du ud af det? Du vil blive beriget med oplevelser i den friske smukke natur. I vil begge blive forpustede og bevæget på den sunde måde. 

Holdet er for alle, der er godt gående, uanset alder. 
Tag praktisk tøj på og helst skridsikre sko. Medbring vand til dig og din hund, godbidder i pose eller lign., samt halsbånd og hundesnor.

Husk osse 1 stk hundelegetøj, ikke for stort.

Jeg glæder mig til at være sammen med dig og din hund. Har du spørgsmål, så ring endelig til mig på tlf. 2015 8550.