Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev her

Træn med din hund - skovagillity

Træn med din hund - skovagility

Denne lørdag formiddag introduceres du til alternativ agility træning - Skovagility. Vi benytter skovens alsidighed og varierende terræn. Vi bliver rørt på en anderledes måde, hvilket vil forbedre både vores styrke, udholdenhed og balance. Vi træner de samme øvelser, som vi gjorde på turen den 5/11 og tilføjer nye øvelser til hunden som: zig-zag, rul og bak. 

Jo bedre du lærer at dække hundens behov - jo bedre hund får du! 

  • Hvad lærer du? En anderledes måde at gå tur på. Du og din hund bliver let udfordret i fysiske øvelser. Vi benytter mulighederne i naturens terræn, hvor variation er kodeordet. 
  • Hvad lægger vi vægt på? At det er din lyst som driver dig - lysten til at opleve noget nyt sammen med din hund og andre i al slags vejr. Vi lægger vægt på gå-på-mod og fællesskab. 
  • Hvad får du ud af det? Du vil blive beriget med oplevelser i den friske smukke natur. I vil begge blive forpustede og bevæget på den sunde måde. 

Holdet er for alle, der er godt gående, uanset alder. 
Tag praktisk tøj på og helst skridsikre sko. Medbring vand til dig og din hund, godbidder i pose eller lign., samt halsbånd og hundesnor.

Jeg glæder mig til at være sammen med dig og din hund. Har du spørgsmål, så ring endelig til mig på tlf. 2015 8550.