Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev

Bedsteforældre - skab den gode relation

Det kan være svært at stå i rollen som bedsteforældre, for hvordan giver man slip, når ansvaret nu plejer at være ens egen? Hvordan får man sagt til og fra på, hvilken rolle man vil indtage? Og hvordan italesætter man det, når ens barn, nu som voksen, er ved at begå de samme fejl, som man selv gjorde for mange år siden?

Når et barn fødes, ændres vores relationer til hinanden og rollerne i familien skal lande på ny. Dette er en proces, en proces med utrolig mange ”fald grupper” og et kæmpe behov for kommunikation, indlevelse og fornemmelse for hinanden, så vi kan bibeholde eller skabe de bedste vilkår for os alle at være i. Derfor vil dette forløb handle om, hvordan vi som bedsteforældre kan finde den rolle, der passer til os.

Vi skal arbejde med sammenstødet mellem vores erfaringer og den måde, forældre er forældre på i dag. Vi vil være nysgerrige på, hvordan vi bevarer eller genskaber den gode relation til vores egne børn, men også til børnebørnene, og derigennem, hvordan vi kan finde vores ståsted i rollen som bedsteforældre. Vi vil gennemgå barnets udvikling for at trække de vigtigste punkter ud, da der er megen ny viden, der kan være gode fokus punkter, ved siden af vores egne erfaringer og viden. 

 

Information

 • Dato 09.11.2023-09.11.2023
 • Adresse FOF Vejle 3. sal
  Ved Anlæget 12C
  7100 Vejle
 • Lokale Merkur 3. sal
 • Bemærkninger Du finder os på 2. og 3. sal, inde i selve Paladspassagen (Overfor "Bygningen" i den lyserøde opgang) Der er 2 timers gratis parkering i P-huset "Albert".

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 09.11.2023 18:30-21:00 FOF Vejle 3. sal Hanne Isbak

Hanne Isbak

De sidste 10 år har Hanne Isbak arbejdet som selvstændig familie terapeut og småbørnskonsulent. Hanne har sin faglige baggrund fra en 4 årig familie terapeutisk uddannelse fra Kempler instituttet og en uddannelse som gruppeterapeut fra Den Sociale Højskole. Hanne har desuden flere kurser indenfor:

 • ”Nyere hjerneforskning”
 • ”Barnets udvikling gennem tilknytning og leg”
 • Miljøterapeutisk uddannelse.
 • Dybdeterapeutisk uddannelse.

Derudover har Hanne 30 års erfaring fra Kolding, Vejle og Skanderborg kommune og fra Fyns amt som familie behandler og terapeut. Hanne er selv forælder til 3 voksne børn og bedsteforælder til 6 børnebørn.