Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev her
Powermoms FOF i Vejle

PowerMoms

På dette hold vil du få træning af hele kroppen, med et særligt fokus på mave, ryg og bækkenbund. Derudover vægtes moderat puls- og kredsløbstræning. På den måde bygger vi stille og roligt din krop op igen efter graviditet og fødsel, og du får ny energi til hverdagen. Træningen foregår til god musik og både med og uden redskaber. Baby kan ligge ved siden af eller hygge sig med de andre små

Hvornår må du begynde til træning efter graviditet og fødsel?

Det er meget individuelt, og nogle kan begynde få uger efter, mens andre må vente flere måneder. Det kommer an på, hvordan din graviditet og fødsel har foregået. Uanset hvad vil der gå et stykke tid, før din krop vender tilbage til "normaltilstanden". Træning efter fødslen anbefales dog under alle omstændigheder, og på dette hold er der mulighed for at du kan tilpasse intensiteten og øvelserne, så de passer til dit niveau. Hvis der er forhold, der gør, at du er i tvivl, om du må træne, så anbefaler vi, at du kontakter din læge.

Information

  • Dato 21.02.2023-21.03.2023
  • Adresse FOF Vejle 2. sal
    Ved Anlæget 12C
    7100 Vejle
  • Lokale Månen 2.sal
  • Bemærkninger Du finder os på 2. og 3. sal, inde i selve Paladspassagen (Overfor "Bygningen" i den lyserøde opgang) Der er 2 timers gratis parkering i P-huset "Albert".

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 21.02.2023 10:00-11:15 FOF Vejle 2. sal Jannie Frederiksen
2 Tirsdag 28.02.2023 10:00-11:15 FOF Vejle 2. sal Jannie Frederiksen
3 Tirsdag 07.03.2023 10:00-11:15 FOF Vejle 2. sal Jannie Frederiksen
Se alle Se færre
Yin yoga og piltes med Jannie Frederiksen hos FOF Horsens og Vejle
Underviser

Jannie Frederiksen

Jeg er uddannet i Ashtanga-, Iyengar-, Yin- og Børneyoga og jeg elsker at undervise og jeg kan slet ikke undvære det. Jeg har dyrket yoga og pilates i ca.7 år og det har hjulpet mig af med mange smerter og givet ro i hovedet, den gave vil jeg give videre til andre og hjælpe med at få mere sund bevægelse ind i folks hverdag. Min helt store passion er Yin yoga og pilates matwork. Jeg også uddannet Søvncoach og Positiv Psykologi vejleder, så jeg lytter også gerne og kan komme med gode råd. Derudover er jeg i gang med at læse til kostvejleder, Outdoor trainer og sundhedscoach.