Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Malerier af Stine Korsbech

Efterårsmaleri - workshop

På denne workshop får du mulighed for en dags fordybelse i akryl-maleri.

Der arbejdes med udgangspunkt i naturens smukke efterårsfarver. Der vil være mulighed for at udvikle dig, uanset hvilket niveau, du kommer med. Vi starter med at gå en lille runde på max. 1 km og samle blade og andet, som du kan lade dig inspirere af. Der vil være male-teknisk vejledning og øvelser som frigør kreativiteten, blandt andet ved hjælp af musik. Der males på lærred i mange lag, som giver et spændende udtryk.

Der vil være kaffe og te ad libitum samt hyggeligt bål i brændeovnen.

Kurset vil give dig færdigheder indenfor akrylmaleri, som du kan arbejde videre med hjemme samt metoder til at holde den kreative proces i gang og benytte naturen som inspirationskilde. Kontakt gerne underviser, hvis du har spørgsmål til kurset eller det, du skal medbringe.

På kurset skal du medbringe følgende:

  • Et stort opspændt, rektangulært lærred på mindst 50x70 cm
  • Pensler, tykke, tynde, flade og runde
  • Malespatel
  • Klud og rengørings-svamp
  • Akrylmaling i grundfarve rød, gul, blå, samt hvid og sort.
  • 40 ark hvidt A4-papir BlyantClipboard (hvis ikke papiret er i en blok)
  • Evt. staffeli, hvis du har et.

Husk madpakke og drikkevarer - jeg har te og kaffe ad libitum, så det skal du ikke have med.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 07.10.2023 10:00-15:15 Hærvejen 119, Jelling Stine Korsbech

Stine Korsbech

Jeg hedder Stine Korsbech, er uddannet pædagog og billedkunstlærer, samt hvalpe-familiehunde-instruktør fra Dansk Kennelklub. Jeg har også taget grunduddannelse hos Vinatur, som handler om at benytte de sundhedsfremmende egenskaber, der er i naturen.

Hundetræning: Min undervisning bygger på positive træningsmetoder med fokus på det gode samarbejde mellem hund og ejer. Hvalpetræning er et vigtigt fundament for et harmonisk liv med hund, hvilket jeg ønsker at støtte op om.

Jeg har en bred erfaring med mennesker i alle aldre og glædes ved at formidle ovenstående.

Billedkunst.

Jeg er en habil akrylmaler og har undervist på flere niveauer. Det har høj prioritet for mig at den enkelte får passende udfordringer gennem differentieret undervisning. Jeg er uddannet billedkunstlærer og har derfor erfaring med mange kreative udtryksformer og teknikker.