Skip to content

Vær' opmærksom på at vores kontor og telefoner er lukket fra og med fredag d. 28. juni og først åbner igen torsdag d. 1. august kl. 13.00. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev via linket til højre. God sommer og på gensyn.

Tilmelding til nyhedsbrev
Broderet jakke på gul baggrund

Upcycling med broderi

Upcycling med broderi

Bæredygtighed behøver ikke være beige! I stedet skal vi have en masse farve på vores genbrug, og det kan du lære at gøre her med broderi.

En kedelig T-shirt fra en genbrugsbutik eller skjorten, der er havnet bagerst i dit skab, kan hurtigt piftes op og få nyt liv med simpelt broderi. Eller huller kan repareres og dækkes med et broderi lige efter din smag! Med kurset håber vi på at inspirere dig til at forlænge dit tøjs levetid og på den måde hjælpe vores planet.

Vi skal væk fra ”køb-nyt” og ”smid ud”-kultur og hen imod mere værdsættelse af det, vi har og opøve færdigheder til at upcycle og genbruge mere. Ved selv at tilføje sting til et stykke tøj, stiger affektionsværdien og lysten til at bruge det igen – og så bliver et lille stykke personligt kunst!

Hvis du har mod på det, må du meget gerne tage noget af dit tøj med på kurset, så kan du arbejde på det. Hvis ikke kan du starte på prøveklude med håb om at du selv arbejder videre på dit tøj derhjemme. Vi står for materialerne.