Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Bindevævsrelease FOF Vejle

Nakke og skuldre - bindevævsrelease

Lider du af ondt i nakke og skuldre? 
Bindevævsrelease er en sikker, effektiv metode for at arbejde med muskler og bindevæv som giver en umiddelbar fornemmelse af frihed, smidighed og åbenhed i kroppen.

Hvad er bindevæv? Muskler, sener og led er omgivet af store hinder som kaldes bindevæv. Uhensigtsmæssig brug af kroppen danner knuder og stramhed i disse hinder som giver stivhed og smerter i kroppen.  

Bindevævsrelease bruger bolde, foam ruller og andet udstyr for at arbejde ind i bindevævet og hurtigt reducere spændinger og smerter, og samtidig genvinde smidighed i bevægelsesapparatet.

Formål: Dette kursus giver dig skånsomme effektive teknikker du kan anvende hjemme for at give umiddelbare reduktion af ondt i nakke og skuldre.

Indhold: I dette kursus får du en indføring i hvad bindevæv er og hvordan du på en systematisk måde kan frigøre spændinger, smerter og stramhed i nakke og skuldre. 

Foamroller og bolde anvendes under kurset, og du lærer at bruge dem på en sikker og nænsom måde. Vi arbejder med forskellige bindevævs release teknikker. 

Som deltagere vil du få mulighed for personlig vejledning så teknikker og udstyr tilpasses din smertetærskel og dine behov. 

Udbytte:
• Umiddelbar smertefrihed, åbenhed og smidighed i nakke og skuldre.
• Teknikker som du kan anvende hjemme med viden om hvordan (hvor meget og hvor hårdt og hvilken retning)
• En mulighed til at prøve forskellige udstyr og teknikker så du kan finde det der passer bedst til din krop. 
• Forståelse af hvorfor bindevævsrelease er så effektivt. 

Gratis prøvetime i uge 34 tryk på den grønne tekst for Nakke og skuldre - Bindevævsrelease Prøvetime at tilmelde dig 🌸


Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 05.10.2023 17:00-18:15 FOF Vejle 2. sal Nina Shuchita Engelsen
2 Torsdag 12.10.2023 17:00-18:15 FOF Vejle 2. sal Nina Shuchita Engelsen
3 Torsdag 26.10.2023 17:00-18:15 FOF Vejle 2. sal Nina Shuchita Engelsen
Se alle Se færre
Nini Shucita underviser i genopdag glæden ved dine fødder hos FOF i Vejle
Underviser

Nina Shuchita Engelsen

Nina Shuchita har over 25 års erfaring som fysioterapeut og somayog terapeut fra Norge og udlandet. Hennes hovedfokus og interesse er behandling af folk som lider af kronisk smerte. Hun har videre en 12-årig uddannelse i meditation, yog og selvudvikling fra International Meditation Institute i Indien, og er optaget af et holistisk syn på mennesket.  
I 2022 flyttet hun til Danmark og tilbød et fodkursus til folk med ømme fødder, som var en stor suksess. Nu tilbyder hun yderligere kursus inden selvudvikling og hjælp til selvhjælp.
”Når du lærer at lytte til kroppen og vække din iboende intelligens, opdager du at du allerede ved hvad kroppen behøver.” – Nina Shuchita

Tidligere kursister siger: 
Nina is a gifted healer and therapist. She is the first person to really understand the nuances of my body’s unique structural and compensational mechanisms. Along with her excellent technical skills, Nina possesses an extraordinary and holistic vision of the subtler influences behind physical and mechanical problems. With an almost other-worldly insight and deep compassion, she makes the journey towards healing and alignment one of lightness and ease.      – Heidi G., Meditation teacher, Canada

Kurset “Genopdag glæden ved dine fødder” var super inspirerende og nyttigt. Udbyttet fra kurset er ikke kun at have genopdaget glæden ved fødderne, men også at have fået redskaber til at gå med en bedre holdning og med mere energi i hele kroppen. -  Kirsten K., læge, Danmark
Tak for et super "fod-kursus". Jeg er så glad for, at jeg faldt over kurset og jeg må sige, at jeg har glædet mig til hver evig eneste mødegang - sådan har jeg det ellers ikke. For mig var kurset et "kærligt spark". Jeg leder altid efter muligheder/veje, som kan styrke eller være med til at bevare den styrke jeg har - og dette var nyt og yderst relevant i forhold til alle mine fysiske udfordringer (fibromyalgi, sensomotorisk polyneuropati, slidgigt samt nedsunken forfod). - Leah M., Danmark