Skip to content

BEMÆRK at der er løbende optag på mange af vores kurser. Kontakt kontoret for tilmelding og reduceret pris, ring 76258988. Hold dig orienteret om vores aktiviteter via vores nyhedsbrev ==>

Tilmelding til nyhedsbrev
Genopdag glæden ved dine fødder hos FOF i Vejle

Genopdag glæden ved dine fødder

For dig som ønsker et godt fodfæste i hverdagen

”Når du lærer at lytte til kroppen, opdager du, at den allerede ved hvad den trænger til.”

Målgruppe: Et kursus for dig som lider af ømme fødder, ankler eller hofter. 

Hvad kurset går ud på: 
Fødderne bruger vi dagligt, og den måde vi går og står på påvirker ben, ryg, nakke og hele kroppen. Alsidig brug af fødderne og jævnlig fodomsorg giver dynamisk, smertefri funktion af fødder og krop.

Dette kursus lærer dig at:
løsne spændinger i benene 
vække følelse og nuanceret bevægelse i dine fødder og ben
oparbejde bevisthed om egen holdning og hensigtsmæssige bevægelsesmønstre.
genfinde et godt fodfæste i hverdagen. 

Hvordan: Undervisningen består af en særlig kombination af bevidsthedsgørende øvelser og enkle bindevævs release teknikker. Kurset er baseret på nyere teorier om neuroplastisk genoptræning.

Hvornår: kurset går over 7 gange

Udstyr: Vi anvender bolde, stole og andet udstyr. Der er alt det udstyr i lokalerne, som du har brug for. 

 

Meld dig til i dag - og genopdag glæden ved dine fødder!

Tidligere kursister siger: 
Kurset “Genopdag glæden ved dine fødder” var super inspirerende og nyttigt. 
Personligt stod jeg foran en operation pga skæve tæer, men efter det, jeg lærte på kurset, er operationerne udsat og bliver måske helt unødvendige.
Udbyttet fra kurset er ikke kun at have genopdaget glæden ved fødderne, men også at have fået redskaber til at gå med en bedre holdning og med mere energi i hele kroppen.
Jeg er sikker på, at et kursus som dette er sundhedsfremmende for alle,  der af mange forskellige grunde har problemer med smerter i fødderne. Det burde derfor være et tilbud for alle og jeg håber virkelig, at kurset bliver en fast del af FOF’s program.

-Kirsten Knage, Vejle

Tak for et super "fod-kursus". Jeg er så glad for, at jeg faldt over kurset og jeg må sige, at jeg har glædet mig til hver evig eneste mødegang. For mig var kurset et "kærligt spark". Jeg leder altid efter muligheder/veje, som kan styrke eller være med til at bevare den styrke jeg har - og dette var nyt og yderst relevant i forhold til alle mine fysiske udfordringer (fibromyalgi, sensomotorisk polyneuropati, slidgigt samt nedsunken forfod)
-Leah Matthiesen

Tusinde tak for et lækkert kursus. Jeg har i weekenden gået 26 km i blandet terræn UDEN indlæg i mine vandresko, og uden at få ondt i fødderne! Jeg har haft rigtig meget gavn af det vi lærte på de 5 aftener - er helt klar tilen ny omgang. –Vibeke Wohlert 

 

 

Information

  • Dato 13.04.2023-01.06.2023
  • Adresse FOF Vejle 2. sal
    Ved Anlæget 12C
    7100 Vejle
  • Lokale Venus 2. sal
  • Bemærkninger Du finder os på 2. og 3. sal, inde i selve Paladspassagen (Overfor "Bygningen" i den lyserøde opgang) Der er 2 timers gratis parkering i P-huset "Albert".

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 13.04.2023 17:00-18:00 FOF Vejle 2. sal Nina Shuchita Engelsen
2 Torsdag 20.04.2023 17:00-18:00 FOF Vejle 2. sal Nina Shuchita Engelsen
3 Torsdag 27.04.2023 17:00-18:00 FOF Vejle 2. sal Nina Shuchita Engelsen
Se alle Se færre
Nini Shucita underviser i genopdag glæden ved dine fødder hos FOF i Vejle
Underviser

Nina Shuchita Engelsen

Nina Shuchita er uddannet fysioterapeut og Somayog instruktør og har over 20 års erfaring som fysioterapeut og yoga terapeut fra Norge og udlandet. Hennes hovedfokus og interesse er behandling af folk som lider af kronisk smerte. Hun har videre en bagrund som meditatør og er optaget af et holistisk syn på mennesket. I 2022 flyttet hun til Danmark og tilbød et fodkursus til folk med ømme fødder, som var en stor suksess. Denne workshop er opfølging til fodkurset og gennomgår brug af fodtøj for opretholdelsen af sunde fødder.  

Tidligere kursister siger: 
Nina is a gifted healer and therapist. She is the first person to really understand the nuances of my body’s unique structural and compensational mechanisms. Along with her excellent technical skills, Nina possesses an extraordinary and holistic vision of the subtler influences behind physical and mechanical problems. With an almost other-worldly insight and deep compassion, she makes the journey towards healing and alignment one of lightness and ease.      – Heidi Groschler, Meditation teacher, Canada

 Shuchita has a profound intuition and knowledge of the body and its movements and how to restore its balance and freedom. Through apparently subtle movements one experiences an enormous release due to correction of seemingly invisible mis-alignments and imbalances
– Leslie Anderson, Medical Doctor, Canada