Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Nøglen til en bedre vejrtrækning

Vejrtrækningshold

Få det bedre ved hjælp af din vejrtrækning!

For dig, som trænger til at komme ned i gear, trænger til at mærke dig selv, er smertepræget, døjer med manglende helingsevne eller noget helt andet. 

Holdtræningen er målrettet mod at genvinde smertefrihed og forbedre kroppens naturlige helingsrespons gennem vejrtrækning. Igennem en kombination af bevægelse og vejrtrækning løsner du din krop og slipper fysiske, mentale og emotionelle blokeringer, hvilket er med til at igangsætte og genskabe de dybe naturlige helingsprocesser, som din krop har!
Maria guider dig gennem fokuseret vejrtrækningsøvelser, som vil hjælpe dig med at skabe mere energi og frihed.

Værktøjer, der er lige til at tage med hjem og bruge i din hverdag:
Du vil få værktøjer, som du kan lave derhjemme, på arbejde eller i bilen.

Opnå mere frihed, ro i systemet og færre smerter: 
Bevidst vejrtrækning er vejen frem til mere frihed, men det er et værktøj, der kræver træning. Træningen er ikke nem alene og derfor har Maria oprettet holdforløb, hvor du sammen med andre trækker vejret og få ro i systemet. 

Information

  • Dato 06.09.2023-11.10.2023
  • Adresse Roberthus
    Tybovej 2
    6040 Egtved
  • Lokale Mediesalen
  • Bemærkninger Ved tilmelding og betaling til dette hold, bekræfter du hermed, at du deltager i hensyntagende undervisning"

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 06.09.2023 12:45-14:00 Roberthus Maria Due Mikkelsen
2 Onsdag 13.09.2023 12:45-14:00 Roberthus Maria Due Mikkelsen
3 Onsdag 20.09.2023 12:45-14:00 Roberthus Maria Due Mikkelsen
Se alle Se færre

Maria Due Mikkelsen

 Jeg har min daglige gang på klinik i Brande. Her arbejder jeg som fysioterapeut, personlig træner og ernæringsterapeut.

Jeg elsker holdtræning. Med min baggrund som fysioterapeut sørger jeg for undervisning med høj kvalitet. For mig er det vigtigt at alle får noget ud af holdtræningen uanset niveau. Det er derfor min opgave at tilrettelægge og justerer, så alle kan være med. Herudover at skabe et behageligt miljø og en god stemning på holdet.

Jeg har en del erfaring både fra fitness, aftenskole og klinik. Det spænder fra højintensitets træning til vejrtrækningshold, fysioflow og pilates - og en masse ind imellem. Jeg glæder mig til at træne sammen med dig eller til at se dig til mine foredrag/oplæg om ernæring og kost.