Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Dyrk Yoga hos FOF

Elsk dit åndedræt

Ånd ind – ånd ud. Hvor svært kan det være?

Vidste du, at dit åndedræt har en afgørende betydning for din fysiske og mentale sundhed? At dårlig søvn, herunder søvnapnø, mangel på energi, et svækket immunforsvar, dårlig heling af sår eller skader, hukommelsesbesvær, manglende overblik, svært ved at tabe dig i vægt, øget stressniveau, kolde hænder og fødder – alt sammen kan have en direkte sammenhæng med dit åndedræt? Og at du med den rette viden og de rette teknikker, kan afhjælpe alle ovenstående problemer, netop ved at arbejde med dit åndedræt?

Kom med på en workshop omkring dit åndedræt, og bliv klogere på, hvordan du aktivt, ved hjælp af dit åndedræt, kan give kroppen og hjernen de bedste forudsætninger for at gøre sit arbejde; nemlig at holde dig rask, sund og modstandsdygtig. Når du bliver klogere på dit åndedræt og dets betydning for sin sundhed og trivsel, vil du elske dit åndedræt på en helt ny måde – det er trods alt dit åndedræt der holder dig i live.

På workshoppen vil der blive vekslet mellem teori og praksis, dog vil det være overvejende praksis.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 27.04.2024 10:00-12:30 FOF Vejle (Vinding) Mette Bo Hansen

Mette Bo Hansen

Jeg er uddannet fysioterapeut, naturterapeut og åndedrætsterapeut. Jeg er meget kropslig i min tilgang til mennesker, fordi jeg tror på, at det først er når vi kan mærke os selv og vores krops signaler, at vi kan begynde at lytte til- og agere ud fra hvordan vi har det – og først dér kan vi rykke os.

Jeg arbejder til dagligt med borgere, der oplever stress, angst og depression. Når jeg arbejder med grupper, gør jeg mit ypperste for at få skabt et trygt rum med plads til alle. Hos mig kan du komme som du er og som du har det. Jeg glæder mig til at se dig.