Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Nytårs-Nydelse og Power-Yoga

Nytårs-Nydelse & Power-Yoga

Kære yogier

Jeg inviterer dig til en fordybende rejse ind i det nye år, hvor vi kombinerer Nytårs-nydelse og Power gennem en transformerende 3-timers yoga workshop. Dette er ikke blot en almindelig yogasession; det er en mulighed for at forbinde dybere med din indre styrke, finde balance og skabe intentioner for det kommende år.

Programoversigt:

Del 1: Grounding og Intentionssætning (ca. 60 min)
Vi begynder med en grounding sekvens for at forbinde med jorden og skabe en solid base for resten af workshopen. Gennem guidede meditationer og intentionssætning dykker vi ned i de mål, du ønsker at opnå i det kommende år.

Del 2: Power Flow Yoga (ca. 60 min)
Lad din indre styrke skinne igennem med en dynamisk Power Flow-session. Vi udforsker energiske stillinger og styrkende sekvenser, der vil udfordre kroppen og sindet. Opdag grænserne for din styrke og find glæde i at overskride dem.

Del 3: Nytårs-Nydelse Yoga (ca. 45 min)
Skift fokus mod indre ro og nydelse med en blid og nærende yogapraksis. Vi integrerer restorative stillinger og åndedrætsøvelser for at skabe balance i krop og sind. Lad stress og spændinger forlade dig, mens du omfavner en følelse af ro og velvære.

Afslutning og afspænding (ca. 15min)
Workshoppen kulminerer med en afsluttende afspænding for at forankre dine intentioner dybt i dit væsen. Vi skaber et fællesskab af styrke og positiv energi, der vil følge os ind i det nye år.

Praktisk: 

Medbring vandflaske og et åbent sind. Uanset om du er nybegynder eller erfaren yogi, er denne workshop skræddersyet til at imødekomme alle niveauer.

Jeg ser frem til at dele denne inspirerende rejse med dig og skabe et rum for vækst, styrke og nytårsnydelse. Lad os sammen sætte tonen for et år fyldt med positivitet, selvopdagelse og transformation.

Namaste.


Information

 • Dato 06.01.2024-06.01.2024
 • Adresse FOF Vejle
  Skomagervej 13C
  7100 Vejle
 • Lokale Solen
 • Bemærkninger Yoga praktiseres bedst i løstsiddende og behageligt tøj. Tag lag på lag på, så du ikke kommer til at fryse, når vi skal være mere stille. Medbring: evt. øjenpude (hvis du har) og nogle varme sokker. Der er gratis parkering lige udenfor døren.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 06.01.2024 10:00-13:00 FOF Vejle Trine Mahnkopf Nielsen
Dans og yoga i Horsens og Vejle
Underviser

Trine Mahnkopf Nielsen

Jeg har en 2-årig yogalærer uddannelse fra 2012 (ca. 500 timer) Uddannet Zumba-, Ballroom-fitness- og crossdance-instruktør, samt en masse løbende kurser indenfor bevægelse og sundhed. Derudover er jeg uddannet fitness-instruktør og kostvejleder og underviser i mange forskellige fitness-former.

Senest (i 2020) har jeg suppleret min viden med en efteruddannelse i restorativ yoga/yoga i hvile.

Jeg har erfaring med undervisning af alle målgrupper, både dig der i forvejen er i super god form, men også dig som har brug for mere hensyntagende undervisning pga. sygdom eller skader/skavanker. På mine hold er der altid plads til sjov og højt humør og jeg sætter en ære i at give dig smil på læben og sved på panden i mine dance-timer eller give dig tid og ro til fordybelse på mine yoga-timer. Yoga har gjort rigtig meget godt for mig og holder min krop rask og stærk. Det vil jeg gerne give videre til dig! 

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på mail: trinemahnkopf@hotmail.com eller følge mig på SoMe - På facebook har jeg denne lukkede gruppe: Træning med Trine & Instagram: TrineMahnkopf_dance_yoga

Hvis du er mere nysgerrig på, hvem jeg er, så kan du her se et udpluk af udtalelser fra min kursister: 

 • Jeg går til yoga hos dig. Du er en helt fantastisk instruktør.
 • Du er et glad og inspirerende menneske Trine.
 • Går til yoga hos dig, fordi du bare er så skøn. Du er glad, du favner alle og du forstår at fornemme, hvordan timen skal være, for at ramme det behov vi kommer med på dagen.
 • Jeg har været til toning og dans ved dig. Dans er egentlig ikke rigtig en motionsform for mig, for jeg har svært ved at få pulsen ret højt op ved det, men jeg kommer fordi det er DIT hold. Dit humør og energi er smittende og jeg går altid fra timen gladere, end da jeg kom. Du er smilende, velforberedt, favnende og enormt kompetent og derfor bliver jeg ved med at komme.
 • Det er altid en fornøjelse og du er fuld af energi og møder altid glad og velforberedt. Dine dance hold er fyldt med energi og den glade energi smitter af på os andre hvilket er mega fedt.
 • Din Hatha Yoga er aldrig kedelig og jeg finder så meget energi og fordybelse, når jeg har deltaget. Du er så super dygtig til at formidle yoga’en, så vi alle kan være med, uanset om man er ny, eller trænet. Dejligt at dine timer er forskellige fra gang til gang så man arbejder med kroppen i forskellige stillinger. Jeg elsker især, når vi bliver strukket godt igennem fra top til tå.
 • jeg er vild med din dans, din energi og dit dejlige humør. Trine du er fantastisk.
 • Jeg nyder så meget dine dansetimer. Gid der var plads til flere timer om ugen.
 • Jeg har gået til yoga ved dig og er rigtig glad for din måde at guide på, hvor man kan lave øvelserne uden at “se”