Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Yin Yoga workshop

Yin Yoga Workshop

Start weekenden med at gøre noget godt for dig selv. I denne morgen workshop har vi fokus på de blide yin yoga stillinger, der smidiggør kroppens bindevæv. Vi starter dagen med øvelser, der forbinder dig med åndedrættet og opvarmer leddene. Herefter fortsætter vi med de længere yin yoga stillinger. Vi slutter af med en guidet afspænding.
En dejlig formiddag, der giver dig ny energi og indre ro.
Denne workshop er for alle - både for dig, der aldrig har prøvet yoga før og for dig, der har erfaring med yoga.

OBS! Se også Maries anden workshop: Hatha Flow - Playful Saturday Morning - som ofte ligger lige før denne workshop! Det er en fantastisk kombination.

Du kan læse mere her: Hatha Flow - Playful Saturday Morning

 


Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 20.04.2024 09:15-11:15 FOF Vejle (Vinding) Marie Tholstrup Greve
Underviser

Marie Tholstrup Greve

Jeg er en passioneret yogalærer og slow-food aktivist. Jeg elsker at tilbringe tid på yogamåtten, i køkkenet samt i naturen - og med min mand og vores 4 skønne unger. Jeg er fascineret af yoga og dens mange helbredende aspekter og det har jeg været, siden min første yogatime tilbage i 2006. Siden dengang har yoga været en fast del af mit liv og hjulpet mig på forskellige stadier i livet, blandt andet gennem mine graviditeter, hvoraf den ene var en tvillingegraviditet. Her gik det op for mig, hvordan yogaen kan bidrage til at opnå øget velvære og indre ro.

I 2016 tog vi en stor beslutning og flyttede til Sydengland. Her fik jeg muligheden for at studere hos nogle af de bedste yogalærer i UK. Jeg startede med en 2 årig uddannelse (500 RYT) til Hatha yogalærer ved The Devon School of Yoga. Herefter fulgte uddannelse til pre- og postnatal yogalærer og jeg begyndte at undervise flere dag- og aftenhold. Vi er nu tilbage i Danmark igen og jeg glæder mig til at undervise og dele ud af min viden. Det gør mig så glad at lære andre om yogaens mange værktøjer - hvordan den kan bidrage til at skabe mere fokus, ro og velvære. Jeg tror på, at verden bliver et rarere sted at være, når vi hver især lærer at mærke efter og skabe balance  i os selv - både på og udenfor yogamåtten.
For nærmere information om et specifikt yogahold er du velkommen til at kontakte mig på mail: mariesejersen@gmail.com eller telefon: 50693507. Jeg håber vi ses.