Skip to content

BEMÆRK at der er løbende optag på mange af vores kurser. Kontakt kontoret for tilmelding og reduceret pris, ring 76258988. Hold dig orienteret om vores aktiviteter via vores nyhedsbrev ==>

Tilmelding til nyhedsbrev
yoga event styrke balance og ro

Styrke, Balance og Ro Yoga Workshop

På dette 3 timers event mixer vi det mere fysisk krævende med det blide. Styrke, stræk, ro og fordybelse i én skøn blanding.

Hatha Yoga, Yin Yoga, Flows og Restorativ Yoga og pranayamas (åndedrætsøvelser) er nogle af de yoga-stilarter, som du vil blive præsenteret for.

Eventet er for dig, der i forvejen har lidt kendskab til yoga og som vil forkæle sig selv i 3 timer. Eventet afsluttes med en længere afspænding af hele kroppen, så du er klar til en ny uge. 

Vi har alle de redskaber, der skal bruges og vores lokaler ligger uforstyrret og stille på 2. sal i paladspassagen i Vejle. 

 

Information

 • Dato 26.03.2023-26.03.2023
 • Adresse FOF Vejle 2. sal
  Ved Anlæget 12C
  7100 Vejle
 • Lokale Venus 2. sal
 • Bemærkninger Yoga praktiseres bedst i løstsiddende og behageligt tøj. Tag lag på lag på, så du ikke kommer til at fryse, når vi skal være mere stille. Medbring: evt. øjenpude (hvis du har) og nogle varme sokker. Du finder os på 2. og 3. sal, inde i selve Paladspassagen (Overfor "Bygningen" i den lyserøde opgang) Der er 2 timers gratis parkering i P-huset "Albert".

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 26.03.2023 13:00-16:00 FOF Vejle 2. sal Trine Mahnkopf
Dans og yoga i Horsens og Vejle
Underviser

Trine Mahnkopf

Jeg er uddannet fitness-instruktør og kostvejleder og underviser i mange forskellige fitness-former. Derudover har jeg en 2-årig yogalærer uddannelse fra 2012 (ca. 500 timer) og et hav af kurser vedr. bevægelse og sund livsstil.

I 2020 har jeg desuden taget en efteruddannelse i restorativ yoga/yoga i hvile.

Jeg har erfaring med undervisning af alle målgrupper, både dig der i forvejen er i super god form, men også dig som har brug for mere hensyntagende undervisning pga. sygdom eller skader/skavanker. På mine hold er der altid plads til sjov og højt humør og jeg sætter en ære i at give dig smil på læben og sved på panden i mine dance-timer eller give dig tid og ro til fordybelse på mine yoga-timer. Yoga har gjort rigtig meget godt for mig og holder min krop rask og stærk. Det vil jeg gerne give videre til dig! 

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på mail: tmn@fof.dk eller følge mig på SoMe - På facebook har jeg denne side: Yoga og Dans V/Trine Mahnkopf & Instagram: TrineMahnkopf_dance_yoga

Hvis du er mere nysgerrig på, hvem jeg er, så kan du her se et udpluk af udtalelser fra min facebook gruppe: "Træning med Trine"

 • Jeg går til yoga hos dig. Du er en helt fantastisk instruktør.
 • Du er et glad og inspirerende menneske Trine.
 • Går til yoga hos dig, fordi du bare er så skøn. Du er glad, du favner alle og du forstår at fornemme, hvordan timen skal være, for at ramme det behov vi kommer med på dagen.
 • Jeg har været til toning og dans ved dig. Dans er egentlig ikke rigtig en motionsform for mig, for jeg har svært ved at få pulsen ret højt op ved det, men jeg kommer fordi det er DIT hold. Dit humør og energi er smittende og jeg går altid fra timen gladere, end da jeg kom. Du er smilende, velforberedt, favnende og enormt kompetent og derfor bliver jeg ved med at komme.
 • Det er altid en fornøjelse og du er fuld af energi og møder altid glad og velforberedt. Dine dance hold er fyldt med energi og den glade energi smitter af på os andre hvilket er mega fedt.
 • Dine Hatha Yoga er aldrig kedelige og jeg finder så meget energi og fordybelse, når jeg har deltaget. Du er så super dygtig til at formidle yoga’en, så vi alle kan være med, uanset om man er ny, eller trænet. Dejligt at dine timer er forskellige fra gang så man arbejder med kroppen i forskellige stillinger. Jeg elsker især, når vi bliver strukket godt igennem fra top til tå.
 • jeg er vild med din dans, din energi og dit dejlige humør. Trine du er fantastisk.
 • Jeg nyder så meget dine dansetimer. Gid der var plads til flere timer om ugen.
 • Jeg har gået til yoga ved dig og er rigtig glad for din måde at guide på, hvor man kan lave øvelserne uden at “se”.