Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev her

Yoga Workshop - Den gode fordøjelse

Kom med til en skøn workshop med yoga og ayurveda hjemme hos underviser Marie Greve i Grejsdalen.

Hvorfor skal du tilmelde dig?

En god fordøjelse er vigtig i forhold til at føle sig sund, glad og rask. Mange mennesker har problemer med fordøjelsen i større eller mindre omfang, hvilket ofte fører til reduceret livsglæde. Der er så mange små ting, vi kan gøre i hverdagen, som kan hjælpe vores fordøjelse på vej. 

Hvordan foregår det?
Vi sætter fokus på "Den Gode Fordøjelse" gennem bevægelse (yoga) i roligt tempo, hvor alle kan være med. Marie deler desuden ud af sin viden om Ayurveda - direkte anvendelig teoretisk viden til at forebygge og helbrede problemer med fordøjelsen. 

Du går ikke sulten hjem!

Vi slutter aftenen af med et måltid mad, som Marie har tilberedt efter Ayurvediske principper, hvor både sanser og den gode fordøjelse stimuleres.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 15.02.2023 17:00-19:30 Hos Underviser Marie Greve Marie Tholstrup Greve
Underviser

Marie Tholstrup Greve

Jeg er en passioneret yogalærer og slow-food aktivist. Jeg elsker at tilbringe tid på yogamåtten, i køkkenet samt i naturen - og med min mand og vores 4 skønne unger. Jeg er fascineret af yoga og dens mange helbredende aspekter og det har jeg været, siden min første yogatime tilbage i 2006. Siden dengang har yoga været en fast del af mit liv og hjulpet mig på forskellige stadier i livet, blandt andet gennem mine graviditeter, hvoraf den ene var en tvillingegraviditet. Her gik det op for mig, hvordan yogaen kan bidrage til at opnå øget velvære og indre ro.

I 2016 tog vi en stor beslutning og flyttede til Sydengland. Her fik jeg muligheden for at studere hos nogle af de bedste yogalærer i UK. Jeg startede med en 2 årig uddannelse (500 RYT) til Hatha yogalærer ved The Devon School of Yoga. Herefter fulgte uddannelse til pre- og postnatal yogalærer og jeg begyndte at undervise flere dag- og aftenhold. Vi er nu tilbage i Danmark igen og jeg glæder mig til at undervise og dele ud af min viden. Det gør mig så glad at lære andre om yogaens mange værktøjer - hvordan den kan bidrage til at skabe mere fokus, ro og velvære. Jeg tror på, at verden bliver et rarere sted at være, når vi hver især lærer at mærke efter og skabe balance  i os selv - både på og udenfor yogamåtten.
For nærmere information om et specifikt yogahold er du velkommen til at kontakte mig på mail: mariesejersen@gmail.com eller telefon: 50693507. Jeg håber vi ses.