Skip to content

BEMÆRK at der er løbende optag på mange af vores kurser. Kontakt kontoret for tilmelding og reduceret pris, ring 76258988. Hold dig orienteret om vores aktiviteter via vores nyhedsbrev ==>

Tilmelding til nyhedsbrev
Ashtanga yoga i Vejle

Ashtanga Yoga for let øvede/øvede

Ashtanga Yoga for let øvede/øvede

Nu har du mulighed for at prøve kræfter med Ashtanga Yoga i en mere klassisk form. Du guides igennem half primary serien startende med solhilsner som opvarmning, efterfulgt af stående, siddende og afsluttende stillinger synkroniseret med åndedrættet.

Der arbejdes med præcision i stillingerne med henblik på at øge stabilitet og flow.

Der vil desuden være fokus på at opbygge styrke, fleksibilitet, balance og koncentration. 

Ashtanga Yoga er bygget op som et system, hvor de samme øvelser bliver repeteret i en bestemt rækkefølge, hvilket er med til at skabe ro og overskud. I takt med at du bliver mere fortrolig med serien, vil der undervejs i forløbet blive mulighed for mere individuel vejledning og justeringer i de forskellige stillinger. 

Du vil blive vist forskellige variationer af de enkelte stillinger, således at du får mulighed får at udføre stillingerne tilpasset dine individuelle behov og muligheder. 

På dette hold skal du være indstillet på at udfordre dig selv og få sved på panden, da Ashtanga yoga så absolut hører til en af de mere dynamiske yogaformer. 
Timen afsluttes altid med en velfortjent liggende afspænding!

6 gange med opstart 17.4-23 
Mødegange: 17.4, 24.4, 1.5, 8.5, 15.5 og 22.5
Tidsrum: 18.30-20.00
Sted: Venus lokalet i Vejle