Skip to content

Vær' opmærksom på at vores kontor og telefoner er lukket fra og med fredag d. 28. juni og først åbner igen torsdag d. 1. august kl. 13.00. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev via linket til højre. God sommer og på gensyn.

Tilmelding til nyhedsbrev
Ashtanga yoga i Vejle

Ashtanga Yoga for let øvede/øvede

Ashtanga Yoga for let øvede/øvede

Nu har du mulighed for at prøve kræfter med Ashtanga Yoga i en mere klassisk form. Du guides igennem half primary serien startende med solhilsner som opvarmning, efterfulgt af stående, siddende og afsluttende stillinger synkroniseret med åndedrættet. Der arbejdes med præcision i stillingerne med henblik på at øge stabilitet og flow. Der vil desuden være fokus på at opbygge styrke, fleksibilitet, balance og koncentration. 

Ashtanga Yoga er bygget op som et system, hvor de samme øvelser bliver repeteret i en bestemt rækkefølge, hvilket er med til at skabe ro og overskud. I takt med at du bliver mere fortrolig med serien, vil der undervejs i forløbet blive mulighed for mere individuel vejledning og justeringer i de forskellige stillinger. 

Fundamentet for hver time vil være baseret på Ashtanga Yoga, men der vil også forekomme variationer, med henblik på at skabe opmærksomhed på de forskellige kropsdele.

Du vil blive vist forskellige variationer af de enkelte stillinger, således at du får mulighed får at udføre stillingerne tilpasset dine individuelle behov og muligheder. 

På dette hold skal du være indstillet på at udfordre dig selv og få sved på panden, da Ashtanga yoga så absolut hører til en af de mere dynamiske yogaformer. 

Timen afsluttes altid med en velfortjent liggende afspænding!