Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
funktionel yoga vejle

Funktionel Yoga

Med udgangspunkt i traditionelle yogastillinger træner vi mobilitet og styrke på nye måder. Hver uge er der et nyt spændende program og vi kommer i løbet af de 8 uger til at arbejde kroppen grundigt igennem med alt fra fødder, hofter og skuldre til ryg.

På holdet lærer du bl.a.øvelser som du kan tage med dig hjem for at forbedre og vedligeholde din krops styrke og mobilitet.

Holdet kræver ingen særlige forudsætninger andet end at du skal kunne bevæge dig op og ned fra gulvet problemfrit. Undervisningen differentieres efter dit personlige niveau, så alle deltagere udfordres eller støttes der hvor der er behov for det.

Invester lidt tid i dig selv og din krop og tilmeld dig dette 8-ugers forløb af høj kvalitet.

 

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 30.01.2024 16:00-17:15 FOF Vejle Liselotte Wheeler
2 Tirsdag 06.02.2024 16:00-17:15 FOF Vejle Liselotte Wheeler
3 Tirsdag 20.02.2024 16:00-17:15 FOF Vejle Liselotte Wheeler
Se alle Se færre
Bevidst bevægelse, Yin Yoga FOF

Liselotte Wheeler

Dedikeret, dygtig og erfaren underviser i yoga, bevægelse, samt muskel- og bindevævsmassage.

Certificeringer og uddannelser:
Anatomi, fysiologi og sygdomslære.
Mobilitets- og styrketræning.
Muskel- og bindevævsmassage, Roll Method.
Hatha yoga.
Yin yoga.
Modern Yoga.
Tune up Yoga.
Yoga-massage.
Deltagere udtaler:

Jeg har i over 2 år fulgt Liselottes mange yoga- og terapiboldehold, fordi hun er en virkelig inspirerende instruktør, som laver nogle utrolig varierende øvelser hver gang. De udfordrer en og er rigtig sjove at lave, og jeg går altid fra Liselottes hold fuld af godt humør. Jeg kan på det varmeste anbefale Liselotte som den bedste instruktør.
(Tove S., 2020)

Jeg har deltaget på Liselottes Senior hold i et par år og kan ikke anbefale hende varmt nok.
Altid veloplagt og velforberedt med nye og spændende øvelser - enkle og lette at gå til, ikke hæsblæsende træning og høj puls, men du kan være sikker på at hun har tænkt ind i hvordan vi som seniorer får både styrketrænet, gennemarbejdet kroppen og trænet balanceevnen på en anderledes og sjov måde. Fås simpelthen ikke bedre!
(Mette Rud N., 2021)

Min favoritdag er, når jeg skal til Outdoor Mobility med Liselotte, det er nærværende træning og jeg bliver stærk og mit humør bliver højt. Træningen er styrkende og meget varieret. Jeg er 59 år, men føler min krop er 39 år!
(Bente S. 2021)